سیمون_دوبوار مدیر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 عنوان خانمای متاهل لطفا می آیید | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست یه تصمیمی گرفتم.میخوام تا عید فقط سکوت کنم و فقط رفتارهای شوهرمو تماشا کنمببینم چقدر بام صادقه چقدر فکر هزینه هام هستچقدر برام وقت میزاره و فکرم هست .و کلا من با بقیه براش فرق دارم یانه.دعوا میکنه.بداخلاقی میکنه فرق میزاره؟تو این فاصله به خودم برسم.اگه خوب بود بچه دار شم.اگه نه جدا بشم.نظرتون چیه 1404/07/07 | 17:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 خبر سلامتی عزیزم 🤭خودت چه خبر چقدر بده که من روابط مجازیم خوب نیست و نمیتونم دوستای خوبمو کنار خودم ... عزیزدلم اختیار داری .اتفاقا من خیلی به یادت بودم. ولی خب گفتم هم تازه عروسی هم داری کنکور میخونی نمیای سایت گفتم مزاحمت نباشم❤🌹🌸همه چی خوبه؟
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21576 دست بزن اگه داره که کلا تو بچه دار شدن تجدید نظر کن این مسأله به این راحتیا درست نمیشه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 عالیه فکرت حداقل ازامش دارم و حرص نمیخورم
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 دست بزن اگه داره که کلا تو بچه دار شدن تجدید نظر کن این مسأله به این راحتیا درست نمیشه قراره بره دکتر. یعنی فایده داره؟
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 نمیفهمم چطوره تا حالا نفهمیدی!؟از الان تا عید قراره چطور بشه که بعهمی دیگه شش ماه خوددم با خودم حسابی فکر کنم
انگشتشصتپا عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9485 عزیزدلم اختیار داری .اتفاقا من خیلی به یادت بودم. ولی خب گفتم هم تازه عروسی هم داری کنکور میخونی نمی ... مراحمی گلم باور کن منم خیلی به یادتونم هم تو هم یه دوست دیگه ای اما اصلا روابط مجازیم خوب نیست خانواده همسرمم همیشه گله دارن شمال هم که میرم پیششون خانواده خودم گله دارن که زنگ نمیزنی و پیام نمیدی فعلا که درگیر مهاجرت درون کشوری هستیم😁
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 عزیزم به مردا رک و پوست کنده باید حرفتو بزنی. بنظر من اينجوری بیشتر فاصله میگیره مثلا پنج تومن پول ل ... رک و پوست کنده میگم چرا با خواهرت وقت داری حرف بزنی به من میرسی خوابت میگیره دعوا میکنه🤦🏼♀️
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21576 قراره بره دکتر. یعنی فایده داره؟ به شرطی که با خواست خودش بره و ادامه بده نه این که فقط حرفشو بزنه و یکی دوبار بره تا شمارو گول بزنه و ظاهر سازی کنه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 مگه اخلاقش عوض میشه ، تازه چیزی نگی میگه راضیه که هیچی نمیگه ، ما که میگیم وضعمون اینه وای به اینکه ... هیچی نمیگم. فقط میگم برو دکتر رفت رفت .نرفت چاره ندارم جز طلاق
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 مراحمی گلم باور کن منم خیلی به یادتونم هم تو هم یه دوست دیگه ای اما اصلا روابط مجازیم خوب نیست خانوا ... ان شالله به سلامتی باشه عزیزم.قراره بری کجا زندگی کنی؟اتفاقا کار خوبی میکنی خودتو درگیر گوشی و فضای مجازی نمیکنی.هرچند من خیلی خوشحال میشم بیشتر حرف بزنیم عزیزدلم
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 به شرطی که با خواست خودش بره و ادامه بده نه این که فقط حرفشو بزنه و یکی دوبار بره تا شمارو گول بزنه ... همین کاش ذهنش باز بود و زوری کاری نمیکرد
atreen79 عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 5058 هیچی نمیگم. فقط میگم برو دکتر رفت رفت .نرفت چاره ندارم جز طلاق دکتر برای چی؟مگه مشکل داره؟ ✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 دکتر برای چی؟مگه مشکل داره؟ پرخاشگری میکنه و عصبیه. ولی وقتی ارومه مهربونه
انگشتشصتپا عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9485 ان شالله به سلامتی باشه عزیزم.قراره بری کجا زندگی کنی؟اتفاقا کار خوبی میکنی خودتو درگیر گوشی و فضای ... سلامت باشی عزیز دلم ان شاءالله عازم قمیم عزیز دلم این چند روز که خیلی درگیر جا به جایی و جمع کردنم اما خب خودم توی فکرم بود یه خورده خلوت شدم باهاتون ارتباط بگیرم که تاپیکت رو دیدم
سیمون_دوبوار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 5287 سلامت باشی عزیز دلم ان شاءالله عازم قمیم عزیز دلم این چند روز که خیلی درگیر جا به جایی و جمع کردنم ا ... به به به سلامتی ❤🌹🌸من قم زیاد میاد .ان شالله حضوری ببینمت. به سلامتی و دلخوشی جابه جا بشی عزیزم. و برات پرخیر و برکت باشه.