2777
2789

تست زیاد بزن و خوب تحلیل کن، تحلیل کردن خیلی مهمه 

و اگه نکته ای از تحلیل به دست آوردی گوشه ی صفحه ی مربوط به اون حاشیه نویسی کن 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری اگه خودت برگردی به اون دوران حتما حتما انجام میدی. گ؟ کاری که انجام ندادی

یادم نمیاد راستش. ولی دوران جمع بندی،  تست بیشتر و آزمون بیشتری ب صورت تک درس حل میکنم. دقت کن گفتم تک درس. مثلا یه آزمون فقط برای فیزیک آزمون حل میکنم. ب جای یه روز،۳ روز ، آزمون تک درس حل میکنم برای فیزیک.  برای هر درس، حدود ۴۰ آزمون. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

یادم نمیاد راستش. ولی دوران جمع بندی، تست بیشتر و آزمون بیشتری ب صورت تک درس حل میکنم. دقت کن گفتم ...

روز*

اشتباه نوشتم. منظورم یه روز برای فیزیک بود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

یادم نمیاد راستش. ولی دوران جمع بندی، تست بیشتر و آزمون بیشتری ب صورت تک درس حل میکنم. دقت کن گفتم ...

امسال باتوجه به اینکه کنکور اردیبهشت نیست و فقط خرداده  بنظرت دوران جمعیندی از فروردین خوبه؟

امسال باتوجه به اینکه کنکور اردیبهشت نیست و فقط خرداده بنظرت دوران جمعیندی از فروردین خوبه؟

اره خوبه.