2777
2789
عنوان

پدرشوهرم قاشق دهنی میزنه تو ظرف خورشت

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاشق بزار تو خوروش  یا همون اول اندازه خودت قشنگ برنج وخوروش بکش 

خانواده شوهرم همینطوری بودن قاشقش میکردن تو کاسه خودشون بعد دوباره بر میگردونن تو دیگ من چند بار گفتم مادرشوهرش گفت همه بچه هامون دیگه خوب بچه های تو هستن بچت من که نیستن خلاصه به لطف خدا حرفمو گوش کردن قاشق گذاشتن

تشریف ببرید آشپزخونه بگید مادرجون با اجازتون من خورشت میریزم، یک بشقاب برای خودتون و همسرتون و یک بشقاب هم برای مادر و پدر همسرتون بریزید...به همین سادگی 

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
قاشق بزار تو خوروش یا همون اول اندازه خودت قشنگ برنج وخوروش بکش خانواده شوهرم همینطوری بودن قاشقش م ...

عزیزم قاشق واسه برداشتن خورشت میذارن تو ظرف اما پدرشوهرم قاشق دهنی خودشو میزنه. همه جا همینه. پدرم اینا دعوت کرده بودن پدرشوهرم اینا رو. واسه سالاد واسه خورشت اونجا هم همین بود من انقد خجالت کشیدم جلو خانوادم. هرچی سالاد و خورشت مونده بود تو اون ظرفا همشو ریختیم

بعضی هاخیلی بی فرهنگن 

منم یه بار مهمان داشتم

با قاشق دهنی برنج و سالاد و مرغ خوردن

همشو ریختم دور

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خب دفعه اول که هنوز قاشقشو نکرده دهنش خورشت میریزه توهم همون موقع زیاد بریز برای خودت

😄 آره دیگه مجبورم سریع برم بشینم اول برا خودم بکشم زیاد. آخه گاهی اوقات دوباره میخوای بکشی واسه همین میگم

نمیدونم چرا اصن درک نمیکنن ک من شاید بدم بیاد

عزیزم قاشق واسه برداشتن خورشت میذارن تو ظرف اما پدرشوهرم قاشق دهنی خودشو میزنه. همه جا همینه. پدرم ا ...

پس بهتره خودتون خجالت کناربزارید موقع کشیدن غذا به مادرشوهرتون بگید تو دو طرف بکشه یا به شوهرتون بگید باهاشون صحبت کنه

بعضی هاخیلی بی فرهنگن منم یه بار مهمان داشتمبا قاشق دهنی برنج و سالاد و مرغ خوردنهمشو ریختم دور

دقیقا.  پدرشوهرم همین کارو تو مهمونی پدرم اینا هم کرد همشو ریختیم دور