من و دوستم تو هر جمع پسری میریم اول از اون خوششون میاد براش خودشونو میکشن درحالی ک من تیپ و قیافم از اون بهتره اخلاقم خیلی بهتره اون زود دلخور میشه قهر میکنه ۲۳ سالمه خسته شدم دیگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکلت دوستته،کنار اون نباش تا تو چشم باشی،بعضی از دخترا زرنگن خودشونو یجوری نشون میدن که من خاصم وهمه دنبال منن حتی دوستام،شاید ازچشم بقیه اون قدرتت بیشتره
مشکلت دوستته،کنار اون نباش تا تو چشم باشی،بعضی از دخترا زرنگن خودشونو یجوری نشون میدن که من خاصم وهم ...
خب همه میگن من قیافم خیلی بهتر از اونه بعدش اون خیلی اخلاقتو تند نشون میده ولی باز سمت اون جذب میشن من باجنبه ام اون بی جنبه بعدش اون اعتماد ب نفس خیلی بالایی داره
خب همه میگن من قیافم خیلی بهتر از اونه بعدش اون خیلی اخلاقتو تند نشون میده ولی باز سمت اون جذب میشن ...
همه ک تو نگاه اول نمیفهمن اخلاق کی بهتره ،همه اول جذب چیزای دیگ مثل ظاهر و اعتماد به نفس طرف میشن،قوی و محکم باش خودتو دست کم نگیر تا از دید بقیه هم یه دختر قوی به نظر بیای نه کسی ک آویزونه دوستشه