2777
2789
عنوان

ماه های آخر بارداری

51 بازدید | 7 پست

خب این ماه ها یکم داره کند میگذره ، هم خیلی خوش حالم بالاخره نینی میخواد بدنیا بیاد هم یکم میترسم ، از اینکه از پسش بر نیام ، یکمی هم از زایمان میترسم و به کوچولو هم استرس های مختلف دیگه ، و اینکه آیا واقعا مادر خوبی میشم ؟ ، خونمونم خیلی بهم ریخته است و اصلا توانایی جمع و جور کردن و مرتب کردن شو ندارم ،بنظرم همه کار هایی که قبلاً میکردم خیلی سخت شده و میترسم بعد زایمانمم همینقدر بی جون باشم 🥺 ولی خب حس میکنم به خاطر تغییر هورمونامه این تنبلیه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا برا ما منتظرام دعا کن

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم خیلی برام دعا کنین

ب رو چشمم دعا معراج میخونم

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
ب رو چشمم دعا معراج میخونم

عزیزم اگه پلی کیستیک تنبلی تخمدان داری تلپیک معجزه باردادی من بخون 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

عزیزم اگه پلی کیستیک تنبلی تخمدان داری تلپیک معجزه باردادی من بخون

ن خود ایمنیه

ن خود ایمنیه

خاهر شوهرم خودایمینی داش رف بیمارستان سینا یا امام خمینی تهران تونست بچه دار بشع و بعد اون بچم یهو ناخاسته باردار شد بدون هیچ مشکلی انشالله توهم بزودی مامان بشی عزیرم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

خاهر شوهرم خودایمینی داش رف بیمارستان سینا یا امام خمینی تهران تونست بچه دار بشع و بعد اون بچم یهو ن ...

ممنونم گل