2777
2789

خسته شدم از آدما به حق کی بدی کردم کردم که اینقدر روزگار باهام بد تا میکنه😭 خانواده ام نمیزارن درس بخونم رفیقم بهم میگه بدرد کلفتی میخوری😭

نه مهم نیست واقعا 

نهایت تا ۶ ماه ناراحت باشن ...واقعا ارزش نداره خودتو به خاطر اینا تلف کنی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهم نیست واقعا نهایت تا ۶ ماه ناراحت باشن ...واقعا ارزش نداره خودتو به خاطر اینا تلف کنی

زنده بودن الانم از مرگ برام سخت تره چطوری این خانواده رو تحمل کنم ای خدا😭

شما اولا از اون رفیق نارفیقت فاصله بگیر بعد هم سعی کن خودت استقلال مالی پیدا کنی و ادامه تحصیل بدی

چطوری من که نمیزارن پامو از خونه بزارم بیرون چطوری من کم رو که همش حقمو میخورن چطوری؟😭😭😭 کو خدا کو خدایی که میگفت هوامو داره کو

ازدواج کن به خانواده تشکیل بده و کاری کن با زرنگی و سیاست و دورویی خانواده خودت تو پشتت باشن

کو خواستگار ؟ سیاستم کجا بوده اینقدر ضعیف و بدبختم که با ۱۹ سال سن برادر ۱۴ سالمه ام برام تعیین تکلیف میکنه

وا..خدا چه کنه وقتی بندش یه قدم برای خودش برنمیداره؟

چه قدمی میتونم بردارم وقتی همه ی درها به روم بسته است وقتی خانواده ام اسیرم کرده تو یک اتاق چیکار میتونم بکنم

شاید نتونی خانواده ات رو عوض کنی ولی به نظرم حتما دوستت رو عوض کن،حق نداره با شما اینطوری حرف بزنه ،اگر نمیتونید درس بخونید تو هر زمینه ای که فعلا شرایط براتون مهیاست ،یه مهارتی کسب کنید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

شاید نتونی خانواده ات رو عوض کنی ولی به نظرم حتما دوستت رو عوض کن،حق نداره با شما اینطوری حرف بزنه ، ...

هیچ شرایطی برام مهیا نیست همین الانشم خانواده ام میگن همین غذایی هم که بهت میدیم برو خداروشکر کن😭

هیچ شرایطی برام مهیا نیست همین الانشم خانواده ام میگن همین غذایی هم که بهت میدیم برو خداروشکر کن😭

نمی دونم چه شهری هستین ،از صنایع دستی شهرتون نمیتونید چیزی یاد بگیرید ،یا از طریق گروه ها و کانال ها یه هنری یاد بگیرید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

نمی دونم چه شهری هستین ،از صنایع دستی شهرتون نمیتونید چیزی یاد بگیرید ،یا از طریق گروه ها و کانال ها ...

شما نمیدونین من چه شرایطی دارم تو یک اتاق ۶ متری ام اصلا تو هال نمیرم کل خانواده ام بهم پشت کردن