2777
2789
عنوان

اگه جای این زن بودین

219 بازدید | 23 پست

فرض کنین ۳۵ سالتونه سه بار ازدواج کردین الان در حال طلاق سومتون هستین  شغل ندارید دانشگاه نرفتید خونه و ماشین ندارین شاید در حد ۱۰۰ گرم طلا کلا دارین همه هم سن و سالاتون سر خونه زندگیشونن شما با هیچکی نمی‌سازید و شوهرتون از خونه انداختتون بیرون یعنی اینجوری نیست که التماس کنن برگردید هیچکی خوشش نیاد ازتون به خاطر زبون تلخ و غرور کاذب و بدجنسی هاتون 

گناه های زیادی هم کرده باشید مثلا چند زندگی رو خراب کرده باشین شما چیکار میکنید تو این موقعیت؟! 

جوجه پرستار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میمیرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زندگی میکنم 

هیچ کدوم‌ازینا باعث نمیشه که نا امید باشم 

انگار مثلا مردم خیلی گل و بلبله زندگیشون و خیلی فرشتن ...

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

از اول شروع  میکنم بدی توی ذات هیچکس وجود نداره بدی کردن بازتابی از عقده های درون هست باید درونش رو پاکسازی کنه وقتی درون زیبا بشه مطمئنا اوضاع بیرون هم خوب میشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️