2777
2789
ب نظرم مدرسه بچه رو عوض کنین و تو شهر خودتون ببرین مدرسه،بچه دلزده و خسته میشه

خودشون نمیخان اینجا بذن سختی ها رو تحمل میکنند مدرسه اینجا به دردنمیخوره پارسال هفت نفر اومدن بیرون ازکلاسشون معلمشون۱۸سالش بود ترم اول دانشگاه مدیر آبدارچی چهارسال پیش مدرسع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبستانشون توی استان هست ما شهرستانیم مدرسه اینجا خوب نبود مدیرش چهارسال پیس آبدارچی بود

اگر تو شهرستان زندگی میکنید نمیشه ک فقط یه مدرسه توش باشه بزار یه مدرسه دیگه ،خیلی مسیر طولانی دیگه انرژی نمیمونه بزاش برا درس خوندن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
خودشون نمیخان اینجا بذن سختی ها رو تحمل میکنند مدرسه اینجا به دردنمیخوره پارسال هفت نفر اومدن بیرون ...

کدوم شهرین?معذرت میخوام ولی احساس میکنم تو همه چیز دارین اغراق میکنین

اگر تو شهرستان زندگی میکنید نمیشه ک فقط یه مدرسه توش باشه بزار یه مدرسه دیگه ،خیلی مسیر طولانی دیگه ...

چهل دقیقه باماشینه من باید باخط برم یک ساعت ونیم میشه بیشتر شبیه روستاست تا شهرستان جمعیت ده هزارنفر داره

چهل دقیقه باماشینه من باید باخط برم یک ساعت ونیم میشه بیشتر شبیه روستاست تا شهرستان جمعیت ده هزارنفر ...

خب گفتم شهرستان اینطوری نیست ،باید بگی روستا 

ولی بازم سخته اینطوری ،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
دبستانشون توی استان هست ما شهرستانیم مدرسه اینجا خوب نبود مدیرش چهارسال پیس آبدارچی بود

به نظرم هرچی بوده ارزش نذاشته بچه گناه داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آره مدرسشون توی مرکز استانه ما شهرستانیم دبستانین🥲

شهرستان مدرسه نبودبچتوبنویسی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودشون نمیخان اینجا بذن سختی ها رو تحمل میکنند مدرسه اینجا به دردنمیخوره پارسال هفت نفر اومدن بیرون ...

عزیزم مدیر ابدارچی باشه چهارسال شد دلیل اخه؟ من ابدارچی میشناسم الان استانداره!

مدیریت بیشتر تجربه و ابهت و زرنگی میخواد تاسواد.بیسواد مطلق هم که نیست حداقل دیپلمی داره!که دیپلمای قدیم اندازه دکترای الانن!

ابتدایی مقطعی نیست که انقدر به بچه ها سختی میدی این همه مسیر چجوری میکشن طفلکا!

چون دوست ندارم بگم دهستانیم که ده هزارنفر جمعیت داره خودشون میگن شهرستانه

اخه برا۱۰هزارنفرتعدادمدارس بیشترمیذارن غیرانتفاعیم نیست؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖