2777
2789

کراشم دوست دختر داره و قصدش ازدواج نیست

رفتاراش نشون میده منو تو گزینه هاش نگه داشته

حالا دوستش از من خوشش اومده و منو تو اینستا فالو کرد منم فالوش کردم و پیجم رو فقط کراشم داره که مطمئنم اون داده بهش

نمیدونم حالا چیکار کنم میترسم دیگه راهی نباشه که در آینده بتونم برم با کراشم

دوستش همش میشینه جلوی مغازم و نگام میکنه هی رد میشه داخل مغازم نگاه میکنه هروقت استوری میذارم پنج دقیقه بعدش استوری میذاره

واقعا دوستداری گزینه یمشت آدم دوهزاری باشی؟؟

دوستش دورت میگرده ببین چیکار واست میکنه اونو رد می‌کنی که داخل گزینه های ی لاشی پسر بچه مامانی باشی؟؟ که واسه گذروندن وقتش با دختر ها رابطه میگیره ؟! نه قصدش جدی نه هیچی چطور میتونی گزینه این ادم باشی؟

رفیقش داره دورت میگرده عجب آدمی تو !!!!!!؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوستش خوشم نمیاد

از دوستش خوشت نمیاد از اینم خوشت نیاد خوبه می‌دونی قصدش جدی نیست و اینکه واقعا منتظری قلب همجنست بشکنه بخاطر ی لاشی بچه ننه که بیاد سمت تو؟

انقدر خودتو ارزون نفروش و دست کم نگیر واقعا