2777
2789
عنوان

قبول دارین هیچی سر جاش نیس➕️داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 57 پست
دیگه هیچ وقت حتی برنگشت؟! لعنت واقعا

نه اصصلااا 

چون ما یسالی بود راهمون ۴۰۰ کیلومتر دور شده بود و این دنبال بهانه بود ک جدا بشیم چون نمیتونست خواستگاری هم بیاد

دیگ این شد بهانه واسش

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکسال با یکی بودم همه جوره هواشو داشتم پولم نداشا گفتم فدا سرتبا دخترعموش بهم خیانت کرداوووونم ب ...

دقیقا این دختر هم همیطنور بود

اکس من اصلا پول هم نداشت فقط پدرش پولدار بود

خودش میگف ک اون دختره فک کرده اکسم پولداره و خواسته تیغش بزنه. و با تمااام کلاسشون دوست بوده جوریکه همه فهمیدن  و اومدن گفتن ک دختره رو مهمونی میبردن و اخر شب چ کارا میکردن و ‌..

فک کن با کیا ب مایی ک سنگ تموم میزاریم خیانت میکنن

قلب ادم میترکه واقعا

منم یکسال با یکی بودم همه جوره هواشو داشتم پولم نداشا گفتم فدا سرتبا دخترعموش بهم خیانت کرداوووونم ب ...

خیادت نکرد 

از اول با اون بوده

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

منم دقیقا الان مثل توام😂من کلی پیشرفت کردم البته بخاطر همسرمطرف هم ک اون موقه ادعاش میشد مستاجر منه ...

چقدر خوشحال شدم از عاقبتت

انشالله خوشبخت تر بشی عزیزم

همون بهتر که رفت

اره اخه جدا از اون ویژگیهای خوبش زبر و زرنگ نبود 

و حقیقتا ادم باغیرتی نبود ادمای سردی بودن

واس چیزی همه تلاششونو نمیکردن مخصوصا دختر

اونم دختری همسطح خودشون

برنگشت اصلا بهت که چه می‌دونم لااقل عذر خواهی کنه

چرا بعدش تا یمدت حرف میزدیم چون شرایط خوبی برای کات نبود

ولی خیلی انکار میکرد ک من قصدی نداشتم فقط صحبت دوستانه بوده و خود دختره همش میومده سمتم و ازین حرفا

ولی اینکه بخواد برگردیم ب هم نه

گلم نزدیک یسال از ماجرا گذشتهخیلی وقته کلا تموم شدهولی دروغ چرا ، ته دلم خیلی دوس دارم برگردم بهش چو ...

اکه انقدر راحت بهت خیانت کرد و ولت کرد دیگه چرا باید بهش برگردی؟ اون الان یک زباله اس زباله دوباره بر نمی دارن 

بعدم اون ظاهرش که بنظر خوبه ولی باطنش خوب نبوده 

...