2777
2789
عنوان

چجوری میشه به نیازمند کمک کرد

317 بازدید | 49 پست

امروز با مامانم رفته بودیم بیرون موقع برگشت بچه هابی که میرفتن مدرسه رو دیدم چه پسر های ۱۵،۱۶ساله ای که کیف های قدیمی و رنگ و رو رفته چه دخترایی که کیف های چندسال قبلشون که کهنه شده استفاده میکنن حقیقتا قلبم به درد اومد من همیشه ناله میکنم از وضعیت خانوادم که چرا چیزای بزرگی که می‌خوام دیر فراهم میکنن یا قسطی برام میخرن ولی الان خیلی ناراحتم بابام تا جایی که می‌تونه برام کم نمیزاره من غر میزنم سرش اون بچه ها چی...

تصمیم دارم برم سرکار و مقداری از حقوقم رو صرف نیازمند کنم

حس می کنم غذا دادن دردی رو دوا نمیکنه چون مامانم غذا میده خوشحالشون سیری همون شب هست پول خوبه شاید خودشون بدونن چی می‌خوان واقعا نمی‌دونم چجوری ام پول بدم که ناراحت نشن و چه مقدار از حقوق ۵یا ۶  تومن باید بدم که  خوب باشه؟ 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیف و لوازم التحریر گرفتم بردم پایین شهر دادم ب مدرسه گفتم بدین ب دانش آموزهای نیار مند 

پول نقد هم دادم بابت روپوش مدرسه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
من خودم هر ماه ۲ ۳ تا مرغ میخرم سر راهم تا خونه هر نیازمندی میبینم یکی بهش میدم

از کجا متوجه میشی نیازمند هست؟

بیشتر دلم برا بچه ها میسوزه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین بعضیام پدر مادرشون لباس و کیف و کفش چند ساله میدن به بچه هاشون که پول خرج نکنن

همسایه ما اینقدر پولدارن فقط خونه و زمین و ....میخرن و همش بچه هاش در حسرت وسایل نو هستن بیچاره ها

🤴👸.دلشاد هستم 

من کیف و لوازم التحریر گرفتم بردم پایین شهر دادم ب مدرسه گفتم بدین ب دانش آموزهای نیار مند پول نقد ه ...

من پولم محدوده چون تازه رفتم مصاحبه کاری حقوقش ۵ و خورده ای نزدیک ۶ تومن نمی‌دونم چجوری با چقدر باید بدم 

مثلا برا همون بچه ها کیف بخری و بدی مدرسه تا بهشون بده

البته من به مدرسه ها اعتماد ندارم و ازشون بدم میاد  از بس پولی شدن میگم شاید این کیفا هم پولی بدن

اما تو اشناها دیدم که مثلا موبایل و ... مفتی میدن دانش اموز 

از اونطرف هم دیدم که دانش اموز فقیر بودن ولی مدرسه  گفتن به ما چه فقیرین؟ باید پول برا  کمک مدرسه بیارین

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

آره خوبه اسی مدارس امسال برای جشن تکلیف بعضی از بچه ها پول چادر و غذا و اینها ندارن ( گفتن و دیدم که ...

چقدر باید بدم؟

من پولم محدوده چون تازه رفتم مصاحبه کاری حقوقش ۵ و خورده ای نزدیک ۶ تومن نمی‌دونم چجوری با چقدر باید ...

حتما نباید زیاد باشه در حدی که وسعت میرسه شما 200بده 300 بده

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...