2777
2789

همچین چیزی صحت داره؟

بچم طولانی مدته این جوری شده

خیلی دکتر رفتیم هیچ فایده ای نداشته

۱۷ ماهس

دندون ک داره در میاره تا به حال هم این طوری نشده بود

هیچ علایم دیگه ای نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر دندون نه ولی پنج ماهگی چنان اسهالی شد که تو یه روز و نیم یه بسته پوشک دوبل تموم شد و خیلی زمان برد تا خوب بشه کمرم شکست بسکه شستمش خودشم داغون شده بود پاش سوخته بود

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره این میشه،چون لثه هاشون خیلی خارش داره هرچیزی رو میکنن دهنشون برای همین اسهال میشن،و ادرار و مدفوعشون اسیدی میشه مدام با اب بشور ،ولی دکتر ببر حتما،آب زیاد بده بهش کم آبی نگیره پودر orsهم که میدونی واجبه

عزیزم یک پودری هست به اسم گاستروفیکس خیلی عالی هست اگر پیدا کردی حتما بده بچه بخوره خیلی سریع اسهال رو جمع می‌کنه اسهالی زمانی که دندون در میارن به این خاطر هست که بچه ها دست هاشون رو زیاد میکنن توی دهانشون میکروب و آلودگی وارد بدن میشه 

اگر میکروب وارد بدنش شده میتونید یک شربت آموکسی کلاو بگیرید سه روز هر 12 ساعت 5سی سی بدید خیلی موثر هست 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ی شربت دیسیکلومین دادن انقد تلخه‌نمیخوره رفتیم داروخانه میگه طمع دارش نیس پودر کیدی لاکت شربت زینک و ...

برنج کته کن با ماست بهش بده. سیب زمین پوره کن. اینا شکمشو میگیره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من نزدیک ۲۰ روزه تو این وضعم😭

مطمین باشید میکروب وارد بدنش شده بهترینش همون شربت آموکسی کلاو هست سه روز بدید بچه من نزدیک یکماه همین مشکل رو داشت میتونم بگم یک روز درمیان دکتر بودم تا آخر دکتر این شربت رو داد شربت آنتی بیوتیک هست 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
مطمین باشید میکروب وارد بدنش شده بهترینش همون شربت آموکسی کلاو هست سه روز بدید بچه من نزدیک یکماه هم ...

ماهم اخر بهش شربت دادیم خوب شد دوست همسرم پزشکه گفت این شربت رو بگیرید بدید داروخونه بدون نسخه نمیداد به زور گرفتیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز