2777
2789

۸هفته ام هماتوم هم داشتم از پریشب افتادم سرخون ریزی دیروز کلی لخته خون مثل جگر سیاه وسفت دفع کردم به اندازه دو کف دست   دکتر هم رفتم معاینه کردگفت شدید نیس خونریزی سونو نوشت ولی همه جا یاپر بود یابسته نتونستم سونو بگیرم ولی از دیروز دردای وحشتناکی دارم هرچند دقیقه یکبار میگیره به حدی که گریه میکنم داد میزنم یا کی این دردوتحمل کنم ؟

از دیروز کلی شیاف دکلوفناک گذاشتم که میگن خطر داره 

چکار کنم توروخدادعام کنین دردم تموم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نمیتونی بکنی باید میرفتی اورژانس زنان فک کنم دیگه سقط شده باشه اندازه کف دست چخبره ۸ هفته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هیچ کاری نمیتونی بکنی باید میرفتی اورژانس زنان فک کنم دیگه سقط شده باشه اندازه کف دست چخبره ۸ هفته

نه مطمعنم سقط نشده اتفاقا رفتم زایشگاه خدالعنتشون کنه مگه اهمیت میدن گفتن برو سونو

دکتر شیاف نداد بهت؟ شاید دوراز جون داری سقط میکنی

من هنوز نمیدونم قلبش تشکیل شده یا نه چونو۵ هفته تشکیل نشده بود دیگه نرفتم یهوافتادم سردردوخونریزی 

نمیدونم بخدا ولی سقط نشده 

۳روزه دارم از درد به خودم میپیچم چکارکنم دعام کنید بخدا😭😭😭😭

من هنوز نمیدونم قلبش تشکیل شده یا نه چونو۵ هفته تشکیل نشده بود دیگه نرفتم یهوافتادم سردردوخونریزی نم ...

از کجا میدونی سقط نمیکنی؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه مطمعنم سقط نشده اتفاقا رفتم زایشگاه خدالعنتشون کنه مگه اهمیت میدن گفتن برو سونو

خوب راست میگن باید بری سونو وگرنه معلوم نیست که اینجوری 

برو اورژانس بیمارستان بگو حالم بده سریع میبرن سونو میکنن،یا برو سونوگرافی شخصی بیرون،مگه کجایی یه سونو نمیتونی پیدا کنی

احتمالا داره سقط میشه متاسفانه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
از کجا میدونی سقط نمیکنی؟

چون خون ریزی بخاطر هماتومه احتملا فقط هماتوم داره دفع میشه اگه سقط کرده بودم باید مثلا یه چیز صورتی مثل جنین وکیسه اب ازم دفع میشد ولی مرتب چک کردم فقط لخته سیاه جگر وسفت

عصر میرم توروخدا دعا کنید یا بمیرم یا دردم تموم شه از دردزایمان بدتره تا کی درد تحمل کنم اخه😭😭😭

انشالله که خیره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷