2789
عنوان

همین الان از خواب بیدار شدم خواب شوهرم ودوست دخترشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 51 پست
من فقط به خدا تکیه میکنم هر روز دعا میخونم و قرآن میخونم اگر همین توکل و امید به خدا رو نداشتم تا ال ...

قبول باشه عزیز دلم

اره با خدا بودن خیلی خوبه

عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون  شاد

ممنونم بابت دعاهات انشاء الله 

ممنونم عزیز دلم 

ان شاء الله هر چی از خدا میخوای بهت بده

ان شاء الله همیشه خوشبخت وخوشحال باشی غرق شادی همش در حال تفریح خوب باشی 

هرچی خوبه مال شما

خدایا به امید تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته عزیزم اگه مشاور کمک کنه چون من دیگه خوب وبد رو تشخیص نمیدم نمیدونم چیکار کنم

مشاور خوبه 

اما خودت هم باید تلاش کنی سخته خیلی یعنی من خودم خط قرمزم خیانته گوشت تنم اب میشه بهش فک کنم اما خب باید از یه جایی شروع کرد محبت صحبت رابطه غذای گرم تمیزی خونه مرتب بودن خودت باید روحیت رو برگردونی 

مشاور خوبه اما خودت هم باید تلاش کنی سخته خیلی یعنی من خودم خط قرمزم خیانته گوشت تنم اب میشه بهش فک ...

همه  حرفات کاملا درسته امیدوارم یه روز همه اینایی که گفتی نصیبم بشه آرزوشون به دلم مونده

خدایا به امید تو

مشاور خوبه اما خودت هم باید تلاش کنی سخته خیلی یعنی من خودم خط قرمزم خیانته گوشت تنم اب میشه بهش فک ...

عزیزم ان شاء الله  هیچ غم نبینی

همیشه خوشحال باشی

خدایا به امید تو

انشالله بتونی از پسش بربیای و مطمعنم میتونی ما زنیم و خیلی قویتر از اون چیزی ک فکرشو بکنی

ممنونم عزیز دلم ممنون بابت روحیت اره عزیزم  دقیقا قربون بشم

خدایا به امید تو