2777
2789
عنوان

خیلی خمیازه میکشم

48 بازدید | 5 پست

سلام.، خیلی خمیازه میکشم ، نه معتادم نه دارویی مصرف میکنم ، کسی هم خونه نیست که بگیم اون خمیازه کشیده منم به تلقین اون دارم خمیازه میکشم ، ورزش هم صبحها انجام میدم ، حالت خستگی و کوفتگی و بیخابی هم ندارم ، البته مداوم نیستا ، یک دفعه میبینی در یک ساعت نا مشخص از روز یکدفعه بالای بیست مرتبه پشت سرهم به فاصله یک دقیقه هی خمیازه میکشم بعدشم از چشمام شروع میکنه به اشک اومدن و بعد که متوقف میشه دیگه نه از چشمام اشک میاد نه دیگه خمیازه میکشم ، ساعتش هم اینطور نیست که هر روز سر یه وقتی خاص باشه ، میخوام بدونم ممکنه علامت یه بیماری خطرناک باشه ، برم دکتر یا چیز مهمی نیست ؟

خدایاتنهاکسم‌تویی بی‌کسم‌نکن ، تنهاپناهم‌تویی‌بی‌پناهم‌نکن ، تنها‌امیدم‌تویی‌ناامیدم‌نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعد ازخوردن مواد غذایی شیرین این حالت بهت دست میده هم طبیعیه ....مثلا بعد خوردن چایی و شکلات یا ...

نه ، خیلی وقتا با شکم خالی ، یا شکم پر انجام میشه ، بدون اینکه چیزی بخورم هم اینطور میشه ، یه حسی بهم میگه دچار بیماری خطرناکی شدم که این از نشانه هاشه ، باید برم دکتر ، خمیازه مربوط به کدوم تخصص پزشک حالا میشه ؟ چون من پیش پزشک عمومی و داخلی هیچوقت نمیرم ، فقط پیش متخصص میرم ، متخصص ریه متخصص روان متخصص گوارش متخصص مغز و....  

خدایاتنهاکسم‌تویی بی‌کسم‌نکن ، تنهاپناهم‌تویی‌بی‌پناهم‌نکن ، تنها‌امیدم‌تویی‌ناامیدم‌نکن

نه ، خیلی وقتا با شکم خالی ، یا شکم پر انجام میشه ، بدون اینکه چیزی بخورم هم اینطور میشه ، یه حسی به ...

راستش دقیق نمیدونم ولی همون داخلی احتمالا متوجه بشه یا هم مغزواعصاب ....بزن گوگل