2777
2789
عنوان

جهاز چه رنگی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 33 پست
کرم بهتره یا صورتی کمرنگ؟

کرم شیک تره 

من خودمم کدم برداشتم اصلا دلو نمیزنه 

اما یکی دوتا وسیله صورتی داشتم دلمو زد 

خط و خشم بیشتر نشون میده صورتی اما کرم نه 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بابت این میگم اصلا خودم اوایلش راضی بودم بعدش که یه مدتی گذشتم گفتم ازش زده میشمصورتی کمرنگ ب ...

اره به نظر منم رنگ‌های نود و پاستلی بهترن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
جدی؟عهههه چه خوبه

اره جدیه جدی 

کرم عالیه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

استیل من بیشتر دوست دارم و کاربردی تر و بهتره به نظرم یا رنگای کرم، صورتی چرک،... 

سایز بزرگ بنظرم نیاز نیست 

بازم سلیقه خودتونه و شما میخواین استفاده کنید و هر رنگی که دوست دارین انتخاب کنید 💖