2777
2789
عنوان

مادر جاریم همش هوای شوهرم رو داره میخواد براش مادری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 64 پست

به مادر محترم بگو 

با داماد به از این باش که با خلق جهانی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خیلی محترمانه به جاریت بگو نیازی نیست مادرتون زحمت بکشن هر روز خودم غذا براش میپزم شوهرم فقط دستپخت منو میخوره و غذایی ک شما میفرستین اسراف میشه گناه داره

لایک نفرمایید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهمسرت صحبت کن بگو چرا سرکار برات غذا فرستاده یا ... اگر همسرت اکی داد با جاریت برخورد کن بگو سرکار ...

نود جاریم میاره سر کار شوهرم ، شوهرم واقعا ناراحت میشه، میگه بدم میاد 

این مادر منم اینجوره یه جور باشوهرم رفتار می‌کنه انگار هفت پشت غریبه اس

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

شوهرم درسته مهر مادری ندیده اما خوشش نمیاد از کارای اینا ازشون فرار میکنه ، مثلا وقتی دعوت میکنن میگ ...

بگین مییایم ولی نرین .دقیقامثلا برای شامه وقت شام زنگ بزنین بگین نمیتونیم بیایم .دو بار این کار رو بکنین .گوشی دستشون مییاد

نود جاریم میاره سر کار شوهرم ، شوهرم واقعا ناراحت میشه، میگه بدم میاد

خوب چرا مستقیم به جاریت زنگ نمیزنی بگی 

بگو مرسی که رحمت میکشی والا غذاها میمونه میریزم دور اسراف میشه لطفا دیگه زحمت نکش خودم براش غذا میزارم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خوب چرا مستقیم به جاریت زنگ نمیزنی بگی بگو مرسی که رحمت میکشی والا غذاها میمونه میریزم دور اسراف میش ...

بی زبونم ، همیشه ترسیدم آدما رو ناراحت کنم ، منتظر بودم ببینم اگر ادامه دادن یه مدت واکنش نشون بدم ، جالب اینجاست اوایل ازدواج برادرشوهر اینکارو نمیکردم تازه شروع کردن

به نظر میاد یه جور حس ترحم و محبت افراطی هست. احتمالا فکر میکنه اون محبت کافی رو از شما نمیگیره. رابطه ش با داماد خودش چطوره؟ شاید دلش میخواد جای خالی مادر رو براش پر کنه. این موضوع رو با مادر خودتون درمیون بذارید، ببینید نظر ایشون چیه؟

بی زبونم ، همیشه ترسیدم آدما رو ناراحت کنم ، منتظر بودم ببینم اگر ادامه دادن یه مدت واکنش نشون بدم ، ...

تواین زمونه بی زبون باشه زندگیتوازدستت درمیارن. گرگ باش خواهر

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بگین مییایم ولی نرین .دقیقامثلا برای شامه وقت شام زنگ بزنین بگین نمیتونیم بیایم .دو بار این کار رو ب ...

مثلا وقت شام زنگ بزنیم بگیم کاری پیشامد کرد خوبه؟

یبار همین کارو نقشه داشتیم اینقدر زنگ زدن و گفتن نگرانیم ما بدون شما شام نمیخوریم بیست نفرو تا ساعت ۱۱ شب گرسنه نگه داشتن تا ما بیاییم

به نظر میاد یه جور حس ترحم و محبت افراطی هست. احتمالا فکر میکنه اون محبت کافی رو از شما نمیگیره. راب ...

اتفاقا رابطه محبتی منو شوهرم در بیرون و درون خوبه ، با محبت هستیم تو جمع 

شوهرم هیچ وقت نقطه ضعف دست کسی نداده 

با داماد خودش محبت کمتری داره اخیرا