2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هست بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 92 پست

عزیزم پسر منم همینطور بود منم پیگیری کردم خداروشکر سالم بود دکتر راست میگ چون تو رشد هست گاهی اینجوری میشه بهش مکمل های تقویتی خوب بده ویتامین دی شیر

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه چکاب بده شاید کمبود ویتامینd،کلسیم باشه این دوفاکتور خیلی مهم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

منم بچگی تا همین الان یکم برم بیرون پا درد دارم 

بچس تو مدرسه شیطونی می‌کنه درد میگیره 

اگر دکتر گفته چیزی نیست نگران نباش 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

تو سن رشد ویتامین دی باید بالای ۵۰ باشه

آزمایش بده اگه پایین ۵۰ بود باید ویتامین دی بخوره

پسر منم گاهی درد داره به من می گه با شال پامو ببند

ولی اینجور که پسر شما می گه خیلی دردش زیاده ،احتمالا مشکل جدی تر از این حرفاست 

یه عکس بگیره

منم دخترم اینجوری بود عکس و آزمایش دادم موردی نبود دکتر گفت داره قد می‌کشه شربت استوئکر نوشت صبح به صبح میدم بهش

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

عزیزم اون از استرس که پا درد میگیره ولی کمبود ویتامین Dداره .

از این ژله ای ریزا بگیر ۵هزارشو ..تا یک ماه هفته ای یکی بده 

.ولی بعدش ماهی یکی 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خواهرزاده ام میگفت درد میگیره گفتیم سن رشد هست بعد معلوم شد سرماخوردگی له پاش زده سه چهار ماه طول کشید اسم دقیقش رو نمیدونم از پاش رفت تو عکس برداری کردن سونوگرافی تا مشخص شد 

تو سن رشد ویتامین دی باید بالای ۵۰ باشهآزمایش بده اگه پایین ۵۰ بود باید ویتامین دی بخورهپسر منم گاهی ...

کف پاش صاف نیست

پشت پاشنه پاش برجستگی نداره؟

یا پای پرانتزی یا ضربدری نیست؟

اگه اینا نیست احتمالا همون درد رشده 

اگه خیلی خیلی اذیته بگو دکتر عکس بنویسه که خیالت راحت شه