2777
2789
آخه بازو چی داره ک ازش نمیگذرن🤣

انقدم عکسو تار کردن موهاشون غیر شفاف ادم می بینه 😂😂😂 ولی خدایی اصن آرایش نداره اگ عروسی سمت ما بود الان عروس با مژه هاش داشت بالا میزد انگار ن انگار مثلا سلبیریتیه  انگار از خواب پا شده صورتشو شسته خوبه آرایش نداره کارشونو راحت کرده آرایشش سانسور نکنن😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزززیزم 😍😍😍 چشام قلبی شد یادِ خودم افتادم قبل ازدواج میرفتم واسه مامانم صبح بربری میخریدم

نه باوو من خودم ازدواج کردم اتفاقا میرم خونه مامانم.ولی تا بجنبم دیر میشه تازه از حموم اومدم خشک کنم تر و تمیز کنم فردا موقع تمیز کاریمو تختو درست کنم صبونه رو بخورم رفتم .

نه باوو من خودم ازدواج کردم اتفاقا میرم خونه مامانم.ولی تا بجنبم دیر میشه تازه از حموم اومدم خشک کنم ...

کلی انرژیِ مثبت گرفتم ازت متاسفانه همسرم نمیذاره تکون بخورم فقط با خودش برم بیرون نمیذاره برم نون بگیرم و صبح بیرون برم . نمیدونم شاید چون تازه ازدواج کردم حدودا یکساله.‌ولی خب با حرفت یادِ مجردی افتادم آخ چ حالِ خوبی داش

کلی انرژیِ مثبت گرفتم ازت متاسفانه همسرم نمیذاره تکون بخورم فقط با خودش برم بیرون نمیذاره برم نون بگ ...

قربونت خوشگلم تازه عروسی؟اگه تازه اوایل ازدواج فعلا همینه بعدا کمکم میگه من که سرکارم زنم تو خونه میپوسه بچه داری یه طرف .بچه هامم چون میخوام برم خونه مادرم به این بهونه که حوصله شونم سر نره میذارم اونجا بیشتر وقتا نزدیک پارک و ایناست .

قربونت خوشگلم تازه عروسی؟اگه تازه اوایل ازدواج فعلا همینه بعدا کمکم میگه من که سرکارم زنم تو خونه می ...

وای خوش بحالت من الان خیلی بچه دلم میخواد توو اقدامم اما متاسفانه ترشحات تخمک گذاری این ماه ندارم همش میگم نکنه این ماهم اقدامم بی نتیجس در کل برام دعا کن منم مامان شم و اینک یکم آزادتر بذاره منو 🥰😍

وای خوش بحالت من الان خیلی بچه دلم میخواد توو اقدامم اما متاسفانه ترشحات تخمک گذاری این ماه ندارم هم ...

اوو عجله نکن اول همدیگه رو خوب بشناسین بعد من شاید نزدیک ۶ سال زندگی خودمون بچه نمیخواستیم در این حد که باید همه بشناسیم دیگه چون زیاد گفتن مجبور به بچه داری شدیم دومی هم یهویی شد به نطرم اصلا بچه داری یکی از کارای سخته زندگی یه زنه پیرمیکنه آدمو.اول خوب زندگی کنین لذت ببرین همدیگه اینقدر خوب بشناسین که با نگاه کردن بهم بفهمین که از زندگی چی میخواین از چیه هم ناراحتین عجله نکن برای این چیزا .الان میگی شوهرم این اخلاقو داره زودم بچه دار شی این سختگیراش بهت فشار میاره چون هنوز اعتماد کامل نداره بهت از زندگی هیچ لذتی نمیبری

[QUOTE=396779119]خیر سرش نوشته بود لباس جذابش😂😂😂[/

اسی اون تاپیکتو قفل کردی گفتم اینو بهت بگم 

ناراحت اون موضوع نباش 

ناراحت این باش که تمام زندگیتونو دارید خرج خواهر و برادر شوهرت میکنی و فکر آینده ی خودتو بچه هاتون نیستید بااین وضع گرونی 

فکر میکنی تا کی شوهرت میتونه کارکنه گلم؟

بجای بزل و بخشش یکم پس انداز کنید و زمین و طلا و ملک بخرید واسه آینده ی بچه هاتون و پیری خودتون عزیزم