2777
2789
عنوان

مشکل پریودی عجیبم کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استرس داری؟مجردی یا متاهل ؟اضافه وزن؟

متاهلم..اضافه ندارم.اما دقیقا عمون دوماه پیش دوروز قبل پریودیم پدرم استرس شدید بهم داد و ازهمون موقع اینجوریم..همون ماه پریودیم اینجوری شد

متاهلم..اضافه ندارم.اما دقیقا عمون دوماه پیش دوروز قبل پریودیم پدرم استرس شدید بهم داد و ازهمون موقع ...

پس سعی کن استرس نداشته باشی

ورزش هم بهت کمک میکنه

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

پس سعی کن استرس نداشته باشیورزش هم بهت کمک میکنه

یه سوال دیگه..من امضاتونو خوندم...من شکمم بخاطر زایمان یه کوچولو پایینش تپلی شده.فشمت ناف هست پایین شکم جربی میگیره...چجوری صافش کنم؟چاق نیستم اصلا...ولی اون قسمت رو مخمه.

میخاستم برم.ازشانشم خوردم ب بی پولی بابت یه قسطی..شاید ماه بعد

عزیزم رحمت سرد شده و غلظت خون داری 

قبل پریودی رقیق کننده خون بخور 

فعالیت کافی داشته باش 

و یه هفته قبل پریودی سردیجات نخور اصلا 

رو سرامیک با کفش راه برو حتما موقع شستن 

ظرف پیش بند ببند وقتی میری دسشویی اونجا 

رو حتما با دستمال خشک کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم رحمت سرد شده و غلظت خون داری قبل پریودی رقیق کننده خون بخور فعالیت کافی داشته باش و یه هفته قب ...

به جز قرص و دلرو طبیعی چی مصرف کنم رقیق بشه؟

اره...سردیشو حس میکنم..حتی دستم میزارم قشنگ هوون نقطه سرده..و من تابستون زمستون سرامیک بدون کفش...راستش خوشم میاد سرررده پام حال میاد نمیدونستم تاثیرداره

به جز قرص و دلرو طبیعی چی مصرف کنم رقیق بشه؟اره...سردیشو حس میکنم..حتی دستم میزارم قشنگ هوون نقطه سر ...

کاهو و سکنجبین خیلی خوبه برا رقیق کردن خون 

رب انار ملس 

خوده انار هم خوبه صبح ناشتا بخوری 

هر روز صبح یه لیوان ولرم آب ناشتا بخور 

شکم و کمرت هم با روغن زیتون و سیاهدانه ماساژ بده 

خیلی خوبه و تاثیر داره 

دیگه هم رو سرامیک نرو چون رحم خاصیت جذب کنندگی بالایی داره تو بری رو سرامیک بدون هیچ حفاظتی قشنگ سردی سرامیک رو به خودش میکشه و سرد میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕