2777
2789
عنوان

شوهرمو تنها بذارم یا نه؟

1598 بازدید | 91 پست

منو شوهرم هشت ماهه ازدواج کردیم بعد سه ماه من ناخواسته باردار شدم...ما دور از خونواده هامون تو تهران زندگی میکنیم ...خودم بیست و یک سالمه و شوهرم بیست و نه...من میخوام بعد از بدنیا اومدن بچه یه دو سه سالی برم شهرستان زندگی کنم ک هم بچم بزرگتر شه و هم یکم پس اندازی کنیم...ولی دوستام و اشناهام بهم میگن شوهرتو تنها نذار...البته من به شوهرم اعتماد کامل دارم و خیلی همدیگرو دوست داریم ولی نگهداری بچه تو شهر غریب برام سخته چون خیلی بی تجربه ام شوهرمم صبح میره شب ساعت 6،7 میاد منم اینجا هیچ کسو ندارم نه دوستی نه آشنایی...ولی با این حرف بقیه و مثالایی ک از بقیه زدن ک چجوری زندگیشون با دوری خراب شده و سرد شدن میترسم برم..الان موندم سر دوراهی خواهش میکنم خواهرانه راهنماییم کنید😔

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا باشوهرت برو یا اصلانرو . تحمل کن خیلیا ازخانواده دورن 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خواهرانه راهنماییت میکنم هرچقدرم ک ب شوهرت اطمینان داری باز سر خونه و زندگیت بمون

من هم همسن نطرو دارم سختیای تنهایی بزرگ کردن بچه رو ب جون بخر اما با همسرت زندگی کن

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

من که میگم همسرتو تنها نذار حالا واسه اینکه بچه بزرگتر بشه یه شش ماهی برو تا بچه از آب و گل در بیاد اما دو یا سه سال واقعا خوب نیست کسانی که برات مثال زدن درست گفتن اگه بهترین مرد دنیا هم باشه بالاخره تنها گذاشتنش درست نیست