داریم بهش آزیترومایسین (زیتروماکس)میدیم یه بار شربت استامینوفن و شربت نیوتادین دو بار در روز و شربت پلارژین سه بار ولی اصلا بهتر نمیشه به نظرتون باز ببریمش دکتر
آبریزش شدید بینی بینی کیپی و گلودرد و بی اشتهایی هنوز داره
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
باز ببریم پس آخه چرا خوب نمیشه شبا حالش بد میشه صبح تا عصر خوبه ها
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۳سال و نیم عزیزم باز ببریم پس آخه چرا خوب نمیشه شبا حالش بد میشه صبح تا عصر خوبه ها
شاید داروها بهش نمیسازه عوض میکنه دوباره....شبا دستگاه بخور روشن کنید تا آروم بخوابه...دختر منم توهمین سن مریض شده بود دکتر بهش آزیترومایسین داد بعد چند روز بهتر که نشد ،بدتر هم شد...دوباره بردم دکتر ...داروهاش عوض کرد گفت آزیترو بهش نمیسازه...شما هم ببرید شاید عوض کنه....ان شاالله زود خوب میشه کوچولو♥️صلوات میفرستم