2777
2789
عنوان

قسم ب قران خانوماه تورو خدا بیایذ

124 بازدید | 11 پست

امروز  تو کیف همسزم چند تا قرص پیدا کردم 

بعذ فهمبدم اکس و برای رابطه  جنسی

منم گفتم  چرا داری نکنع معتادی ازاین حرفا گفتم  ب همه میگم  ازت جدا میشم برو بیرون  اونم رفت قران اورذ قسم خورد گفت  یکی داد برای رابطه تقویت  شه ولی استفاده هم نگرد الان چون قسم خورذ خیلی  نگرانشم چکار کنیم کفاره چطوری  بدیم نکنه اتفاقی  براش بیفته دلم کباب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسم دروغ نخورده که کفاره بده

یعنی  اتفاقی  براش نمیفته ن ادم پاکی باورش کردم کاش انقد  بهش اصرار نمیکردم دیگ غلت بکنم ولی الان چکار کنیم خداذقهرش نگیره

منم همسرم اینجور ی قسم خورده ب قران نمیدونم چیکار کنم اتفاقی براش نیوفته میترسم

تو چرا چی گفت  من تو راه انشاالله  ب سلامت  بیاد فردا هر جور شد رفع بلا میکنم انشاالله  خدا بپذیزه الان خواب بدش دیدم دلم درد گرفت  جونم ب جونش بند

یعنی اتفاقی براش نمیفته ن ادم پاکی باورش کردم کاش انقد بهش اصرار نمیکردم دیگ غلت بکنم ولی الان چک ...

نه نگران نباش قسم دروغ خوردن و دست رو قرآن گذاشتن خوب نیس 

این بنده خدا که میگی دروغ نگفته 

تو چرا چی گفت من تو راه انشاالله ب سلامت بیاد فردا هر جور شد رفع بلا میکنم انشاالله خدا بپذیزه ا ...

منم ازش ی چیزی پیدا کردم میدونستم اون کارو اشتباهی انجام داده تهدیدش کردم ب مامانم اینا میگم رفت قران اورد قسم خورد نمیدونم فلان چیزم بشه اگه من لب ب این زده باشم سر اون استرس گرفتم زدم گوشی گفت قسم خوردن ب قران کفاره نداره ولی حرامه

نه نگران نباش قسم دروغ خوردن و دست رو قرآن گذاشتن خوب نیس این بنده خدا که میگی دروغ نگفته

ممنون  باز امروز  گفتم ی پولی ب فقیر داد میگم پشت هم بد تا رفع شه ن مطمئن  شدم صبحی جو گرفتم  انقد فشار اوردمش قسم خورد ترسید ب کسی چیزی بگم ادم باابرویی  انشاالله  خدا پشتش باش اتفاقی  نیفتع خواب بدش دیدم اخ الان خیلی  میترسم 

منم ازش ی چیزی پیدا کردم میدونستم اون کارو اشتباهی انجام داده تهدیدش کردم ب مامانم اینا میگم رفت قرا ...

ن این گفت  طول چنذ سال چند بار وقت رابطه  قرص تاخیری خورد ولی الان ۵ماه لب هم نزذ