2777
2789

از پارسال قرار بود خونرو بسازیم هی نشد گفتیم عید عیدم نشد

گفتیم تابستونم اونم نشد

حالا شروع کردیم

۳هفتس سر نقشه با شوهرم بحث میکنیم ببین نکه بگم بدم میاد خوشم میاد ازش ولی

اینگار دیگه حسی بهش ندارم اصلا دیگه ذوقی ندارم که کابینتم چطوری باشه 

سرامیک چی بزنم پله هارو چطوری بزنیم

از طرفیم شوهرم میگه باشه هرچی تو بگی فرداش میگه بنظرت این کارو بکنیم

باز برمیگردیم سر خونه ی اول من تو ذهنم‌با همچی کنار میام باز یچیز دیگه میاره وسط

خیلی بد شده همچی

کاش زود حداقل یه مقداریش بره بالا که مطمئن بشم حس میکنم شوهرم نقشرو دست کاری میکنه دیروز گفتم من اصلا نمیام داخل اون خونه هرکاری میکنی بکن

بجای حس خوب همش ناراحتیه

💍♥️

دقیقا مث بابای منکل خونه رو ب سلیقه خودش داره میسازه و ذوقی براش نداریم اصن

شوهرم از اول گفت من تو خونه دخالت نمیکنم هرچی تو بگی

همش دروغ بود داره ذره ذره تغییر میده 

تا جایی فهمیدم خیلی از مردا اینطورین

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم از اول گفت من تو خونه دخالت نمیکنم هرچی تو بگیهمش دروغ بود داره ذره ذره تغییر میده تا جایی فهم ...

اره همینن خودتو خیلی اذیت نکن عزیزم 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱

من مهندسم بله همینطور هست اکثر آقایون به سلیقه خودشون انجام میدن و من خوشحالم پای خانم به کار باز نم ...

والا من نظر پرت پلا ندادم گفتم همون نقشه ای مهندس کشید رو اجرا کن شوهرم داره سرخود هرکاری دلش میخواد میکنه اصلا معلوم نیست اصولی هست یا نه

میگه ول کن نقشرو خودم میدونم

💍♥️

والا من نظر پرت پلا ندادم گفتم همون نقشه ای مهندس کشید رو اجرا کن شوهرم داره سرخود هرکاری دلش میخواد ...

خب بهتون پایان کار نمیدن عزیزم 

سرخود نباید کاری کنی 

باید حتما امضا و مهر مهندس پای نقشه تون باشه 

خب بهتون پایان کار نمیدن عزیزم سرخود نباید کاری کنی باید حتما امضا و مهر مهندس پای نقشه تون باشه

بخدا خیلی حرص میخورم مثلا تو نقشه زده که پذیرایی ۴فرش ۱۲متری میخوره طبق ابعاد نمیدونم چیکار میکنه امروز میگه شاید ۳تاونصفی فرق خورد😐 یا مثلا خونه ۲تا ۱۲متریه اسرار داره یه خواب باشه اصلا خونه ی یه خوابه بدرد نمیخوره

اصلا به مهندس نگفته که میخوام از جلو و عقب طبقه پایین مقاوم سازی کنم ستون بزنم بالارو بزرگتر کنم

حالا پایین ۱۴۰متره

میگه بالارو ۱۵۵متر میسازم اصلا نمیدونم چیکار میکنه کاش مستاجر میبودم بهتر بود

💍♥️

بخدا خیلی حرص میخورم مثلا تو نقشه زده که پذیرایی ۴فرش ۱۲متری میخوره طبق ابعاد نمیدونم چیکار میکنه ام ...

خب مهندس ناظر میاد پلمپ می‌کنه عزیزم چون پیشروی غیرمجاز دارید شهرداری هم جریمه می کنه اینارو بهش بگو 

البته احتمالا خودش می‌دونه 

احتمالا میخواد دستک بزنه 

موافقم یک خوابه خوب نیست 

خب مهندس ناظر میاد پلمپ می‌کنه عزیزم چون پیشروی غیرمجاز دارید شهرداری هم جریمه می کنه اینارو بهش بگو ...

میدونی من امید داشتم کلا مهندسی نقشه میکشه بگه نمیشه

کاش پلمپش کنن یه فکری به حال خودش بکنه

💍♥️

میدونی من امید داشتم کلا مهندسی نقشه میکشه بگه نمیشهکاش پلمپش کنن یه فکری به حال خودش بکنه

باید یه شب بشینی باهاش جدی صحبت کنی و بگی که بیشتر تو داخل خونه هستی و تو باید خوشت بیاد 

باید یه شب بشینی باهاش جدی صحبت کنی و بگی که بیشتر تو داخل خونه هستی و تو باید خوشت بیاد

دیروز بهش گفتم که من دیگه تو اون خونه نمیام مبارک خودت باشه گفت هرطور تو بگی باشه هرچی تو بگی ولی امیدی ندارم

💍♥️

دیروز بهش گفتم که من دیگه تو اون خونه نمیام مبارک خودت باشه گفت هرطور تو بگی باشه هرچی تو بگی ولی ام ...

الان قهر نکن 

الان تلاشت بکن که بتونی خونه رو مطابق نظرت بسازی 

الان وقت قهر نیست یه کم سیاست به خرج بده