2777
2789

چند هفته پیش یکی از همکلاسیا خواستگارم بهش پیام داده بود گفتم پی وی تو از کجا داشت 

گفت لابد از قبل داشته دیگ(دروغ گفت) حقیقت این بود که تو خرداد چت میکردن باهم البته اینم گفت نمیدونم راسته یا ن

گفتم باش اشکال نداره 

گفت من پی وی و شماره و هر چی از اون دختر داشتم کامل پاک کردم هیچی ندارم هیچی ام بین ما نیس 

گفتم بلاکش کن 

گفت حتی پی وی شو ندارم که بلاک کنم 

گفتم من میشناسمش دارم پی وی شو 

فرستادم بلاک کرد 

بعد امشب سوتی داد 

گفتم پی وی اون دختره رو چجوری بلاک کردی 

گفت قبلا چت کرده بودیم داشتم 

گفنم مگه نگفتی همه چیزو پاک کردم 

یهو دیدم گفت من دیگ این رابطه رو بهم میزنم و تمام چتا دو پاک کرد 

بعد که پاک کرد اومد گفت

من گفتم پی وی شو داشتم؟ اصلا یادم نمیاد

قاطی کردی و من همچین حرفی نزدم و اینا ذهنیت خودته 

چتام پاک کرده بود 

هیچ سند و مدرکی نداشتم که بگم آقا این پیام خودته ببین 

منم بهم زدم 

آخرشم خیلی گفت دوستت دارم و میمیرم براتو زندگی بدون تو معنا نداره و اینا 

ولی دیگ کات کردم 

نمیدونم تصمیم درستی گرفتم یا ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چقدر خودتو عذاب دادی که ثابت کنی طرف دوست داره یانه ،

اینهمه زور زدی که چی بشه ؟؟؟

بیخیال باش ، ارامشتو حفظ کنه ، بزار اون واسه تو تلاش کنه نه تو واسه اون ،

تواونی باش که مجهوله ، بزار اون بیاد معادلاتتو حل کنه 

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

باورت میشه دفعه هزارمه که گفته دیگ دروغ نمیگم یه فرصت بده و فرصتا رو همشو خراب کرده؟

‌از بس دنبالشی ، یه مدت کلا ندید بگیرش ، 

ببین اقایون یه باگ خلقت دارن ، وقتی کسی تحویلشون میگیره رد میدن ، پارتنر توهم اونشکلی چون خیلی پیگیرشی خودش یه چیزی فرض کرده ، ولش کن بفهمه مالی نیست خودش میاد دنبالت 

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....