2777
2789
عنوان

راجب صاحبخونمه

72 بازدید | 7 پست

خانوما من ی ساله از شهر خودم رفتم ی شهر دیگ بعد سال اول ی آپارتمان گرفتم پونصد رهن دوازده اجاره حالا صاحبخونم امسال اومده میگه اندازه 60 میلیون برو دلار بخر واسم بیار و اجارمم کرده 17 تومن من اولش خیلی  ناراحت شدم بعد گفتم اگر بخام امسال اسباب کشی کنم همین 60 میلیونو باید بدم ب نصاب و بنگاه و کرایه باربری گفتم قبوله بیا بنویسیم قراره آخر این هفته بیاد ک قولنامه بنویسیم حالا امروز زنگ زده میگه 60 میلیونو بزن حسابم قبل از قولنامه وگرنه نمیام بنویسم منم واسش زدم و توی پیام نوشتم اینم واسه پول اجاره خونه زنگ زده داد و بیداد ک این پول غیر قانونیه اگر بعد از ی سال شکایت کنی پولتو بخای پس بگیری چی باید پیام بدی ک اشتباه شده پولو واسه خرید ارز واسم فرستادی و بعدش خودش پولو واسم زده میگه فردا برو دلار بخر برام بیار بهش میگم خب توی قولنامه بنویس 60 تومن داری ازم میگیری میگه نه غیر قانونیه من میگم اگر غیر قانونیه خب چرا میخایش؟ اگر نیست خب چرا بهم رسید نمیدی ذکرش نمیکنی؟ کمکم کنین نمیدونم چی کار کنم

بنظرم بگرد دنبال خونه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه نمیتونه اسباب کشی کنه میگه همش ی سال اینجاییم بزار همینجا بمونیم

آخه آدم نیست طرف

ارزش داره جابجا شدن 

از طرفی به چه حقی برای شما داد و بیداد کرده و دستور میده

مفت که ننشستی تو خونه ش

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)