2777
2789

اصلا باورم نمیشه..اصلا 

مگه میشه تو نباشی ؟ چه خنده دار

مرگ مگه برای خونه ما هم بود؟ 😔

اونم مرگ فرزند...داغ جوان..

ما مگه مدام مراقب نبودیم بدی نکنیم 

من مگه مدام برات دعا نمیخوندم؟

و تو،، تو که حتی یه نقطه سیاه کوچیک تو‌ کل زندگی پرشور و شوق و تلاشت نبود. آخ مامان بمیرهههههه

اصلا باورم نمیشه که رفتی مهدیار

وای خدا مرگم بده این چه کابوسیه چرا تموم نمیشه مامان؟ 

چرا نمیای خونه تو😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بچه رو چجوری به خاک سپردی؟با دیدن تایپیکات دیوونه میشم به خدا...انگار که بچه خودم بوده...انگار س ...

ذره ذره سوختم

چکه چکه آب شدم

نابود شدم آتش گرفتم و از دنیا بریدم 

سلام عزیزم خوبی 

همینطور که بهت قول دادم من هر پنج شنبه میرم سر مزار آقا مهدیار  ، اونروز شوهرم میگفت خودت رو انگار کردی صاحب این مزار ، اون و بچه هام هم دیگه انگار براشون جا افتاده حتمن باید برن یه فاتحه بخونن

اگه برم گلزار و نرم اونجا فاتحه نزنم انگار نمیشه مثل یک داداش روش حساب باز کردم ، گفتم بهت بگم رو قولم هستم و پسرت اینجا تنها نیس 

منم مثل خواهرشم اگه افتخارو داشته باشم

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

سلام عزیزم خوبی همینطور که بهت قول دادم من هر پنج شنبه میرم سر مزار آقا مهدیار ، اونروز شوهرم میگفت ...

سلام عزیزدلم😭

چند روزه مشکل دارم نتونسنم برم پیشش، دلتنگی داشت خفه ام میکرد، الهی خدا بهت هرچی میخوای بده که اینجوری دلم رو شاد کردی❤️❤️❤️ الهی خیر ببینی 

سلام عزیزدلم😭چند روزه مشکل دارم نتونسنم برم پیشش، دلتنگی داشت خفه ام میکرد، الهی خدا بهت هرچی میخوا ...

سلام عزیزم ، ان شاءالله خدا حال دلتون رو خوب کنه ، وظیفه امه عزیزم برای من سعادته که میرم سر مزارشون 

الان سر مزار شهید مهدیار هستیم 

نگران نباش راه شما دوره ولی من نزدیکه تا هر وقت بتونم میرم سر مزارش ، مثل دادش خودمه اگه قبول کنه و سعادت بده

مادرش بمیره . مادرش بمیره 😭🥺😭💔💔💔

خدا نکنه ، خدا بهتون صبر و سلامتی بده ، حتمن خدا چیزی رو در شما و اقا مهدیار دیده که مقام شهادت رو بهشون داده

سلام عزیزم ، ان شاءالله خدا حال دلتون رو خوب کنه ، وظیفه امه عزیزم برای من سعادته که میرم سر مزارشون ...

قربونت برم

پس منم هروقت رفتم یادم باشه برات اختصاصی سلام برسونم و التماس دعا کنم اسمت چیه عزیز دلم

قربونت برمپس منم هروقت رفتم یادم باشه برات اختصاصی سلام برسونم و التماس دعا کنم اسمت چیه عزیز دلم

ممنون عزیزدلم خیلی لطف میکنی چقدر خوشحالم کردی ، محتاج به دعاتونم 😢😍😘😘😘

نرگس هستم