2777
2789

باردارم چند روزه درد زایمان دارم بیشتر وقت ها البته کم و زیاد میشه .قطع هم میشه .بعد فقط سی هفته امه،سه شب پشت سر هم خواب دیدم بچه با همین درد قابل تحمل سی دو هفته دنیا اومد خیلی راحت و من بلد نبودم نافم بچینم واسه همین کلی استرس گرفتم .شکمم هم خیلی پایینه همه فشار فقط رو لگنم حس می کنم مثل روزهای آخر بارداری 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو روایت داریم "خواب رو برای هرکسی تعریف نکنید"؛ چون اکر کسی برات تعبیر بد بکنه، انقدر بهش فکر میکنی تا عاقبت اون تعبیر رو به خودت جذب کنی! همیشه وقتی خوابی میبینی که ذهنت رو مشغول میکنه،برای کسی نگو و صدقه بده

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
چیزی نمیشه خوابت اینه به زودی از غم و استرس فارغ میشی اما حتما حتما برو پیش دکتر تا نگرانیت کم بشه

افرین بشما که انقدر قشنگ تعبیر کردی🥰

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دکتر برو خواهر با این وضعیت چرا نشستی

دکترا خیلی مسخره شدن جدیدا دیگه مثل قبلنا نیستن .هر  بلایی سرت میاد میگن طبیعیه 😐 بعد خودت از یه جایی متوجه میشی که یه چیزت بوده که دیگه دیره .....

دکترا خیلی مسخره شدن جدیدا دیگه مثل قبلنا نیستن .هر بلایی سرت میاد میگن طبیعیه 😐 بعد خودت از یه جا ...

خب معمولا یکی دوتا دکتر خوب تو هر شهری هست که چیزی بارشون باشه ولی خب نوبت نمیدن به راحتی

خب معمولا یکی دوتا دکتر خوب تو هر شهری هست که چیزی بارشون باشه ولی خب نوبت نمیدن به راحتی

من حالا بهترینش رفتم مثلا 😂اول کلی شلوغه تا نوبتم میشه هم میگه صدا قلب بچه میاد برو جلسه بعدی بیا .بهش مشکلاتم میگم میگه طبیعه تو بارداری اصلا گوش نمیده فقط عجله داره