2777
2789
عنوان

خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا عجله ای تصمیم نگیر یه چیزیو بهونه کن تا شش ماه تکلیف اینو معلوم کن وگرنه بلافاصله از یه رابطه به یه رابطه دیگه به خاطر قهرو لجبازی الکی باعث میشه دوروز دیگه با اولین دعوا به یاد خاستگار قبلی بیافتی و پیام دادن و ...و کلی دردسر بعدش و فکر اینکه کاش فرصت داده بودم هرچقدرم که خاستگارت مقصر باشه 

به پای کسی که تکلیفش معلوم نیست نمون .ایندتو خراب نکن

واقعنم تکلیفش معلوم نیست گاه میگه کارش جور نیست گاه میگه پولش جور نیست گاه تعداد سکه بهانه میکنه گاه میگن اخلاقشون بهم نمیخوره

می اید،هر انچه باید.♥️

مادرش میدونی چیگفت گفت بره درسشو بخونه پسرم به دردش نمیخوره

چه بی تربیت واقعا دیوونه ای اگر ب پاش صبر کنی و با این ازدواج نکنی. حالا این یکی پسندیدت؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
عه یعنی بزنم همه جا بلاک کنم؟

ببین اگه یه خانواده دختری بخوان سر سکه پا نمی شن برن سر خاستگاری من بابام گفت ۱۸۰ اونا گفتن ۱۲۰  پدر شوهرم گفت ما که بخاطر سکه پا نمی شیم بریم پس حل کنیم  آخرشم خودم گفتم ۱۰۰ برادرشوهر گفت ۱۱۴ شد ۱۱۴ پس زندگیتو برا کسی که سر سکه پا شد رفت نذار 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

واقعنم تکلیفش معلوم نیست گاه میگه کارش جور نیست گاه میگه پولش جور نیست گاه تعداد سکه بهانه میکنه گاه ...

وااای اصن خواهرانه میگم .عمرتو و جوونیتو تلفش نکن .زندگی کوتاهه با این ادما هدرش نده .خواستگارت خوبه .از دستش نده 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

به نظرم با عقل تصمیم بگیر منتظرش نمون

واقعنم تملیفش معلوم نیست بامنم سرد برخورد میکنه میگه نه دارم پول جمع میکنم تورو بگیرم فک کنم ببخشید اسکلم کرده

می اید،هر انچه باید.♥️

بزار اگه قراره دل بکنی ازش صددرصد دل بکنی جوری که هیچوقت یادش نیافتی نه اینکه دوروز دیگه بگی من مقصر بودن بزار اگه قراره ردش کنی یه دلیل محکم داشته باشی و با اطمینان بلاکش کنی 

واقعنم تملیفش معلوم نیست بامنم سرد برخورد میکنه میگه نه دارم پول جمع میکنم تورو بگیرم فک کنم ببخشید ...

پس اوضاع خیلی خرابه 

اصلا آیندت رو تباه نکن 

خودت رو دوست داشته باش و اول به فکر خودت باش

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

اخه دلم میسوزه میگم فردا کارما پس ندمم

چه کارهایی اخه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن