2777
2789
عنوان

از اون شب بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست

بهترین شب زندگیم بود واقعامعجزه روباچشمای خودم دیدم فهمیدم خدابخادمیشه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز تعلیق کردن بخاطرتایپک گرو..نی💔

اوه شتتتت

کامنت های آخر تاپیک یکی مونده به آخرت خوندی ؟

اون خانمه که گفت پدرش ......

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

یهویی ک نشد کم کم آهسته آهسته خوبه ک خدا مارو میبینم و قابل و عمیقأ باور دارم هرگز دستمونو ول نمیکنه ...

درست میشه .....

تعريف کن اگه میتونی

خب واس هرکسی معجزه تویه چیز خلاصه میشه واس من 8سال پیش بود،دکتراب مادرم گفتن بایدواس باردوم‌قلبشوعمل کنه ولی اینبار،عمل قلب باز،چون قلبش سوراخ بود اسم داشت فشار،داشت ینی بااون‌عمل احتمالش کم بود،زنده بمونه خود،دکترگفت ولی بعدکلی دعا،ونذرونیاز،یشب یکی گفت بابل به دکترهس ک‌هرمشکلیوبادارورفع می‌کنه باورپذیرنبود،باناامیدی رفتیم ولی دارودادوگفت عمل نمیخاد،بهترین‌روز،زندگیم بود

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

خب واس هرکسی معجزه تویه چیز خلاصه میشه واس من 8سال پیش بود،دکتراب مادرم گفتن بایدواس باردوم‌قلبشوعمل ...

چه خوببب 

امیدوارم سالم باشین همیشه

اره آدرس خونمونوگرفتن گفتن هروقت شد میان خونمون نمی‌دونم هنوز

خوبه 

آموزش پرورش نمیتونی بری بپرسی برا سرایدار؟

چه خوببب امیدوارم سالم باشین همیشه

ممنون عزیزم ولی مادرم فوت کرد،امسال 

دوسه تا مدرسه هست اینجایی که من هستم جای کوچیکیه حتمادارن سرایدار قبول نمیکنن که

نه برو آموزش پرورش بپرس کم داشتن سرایدار 

حتما که نباید همون دو تا مدرسه باشه که هر جا بخاد میفرستت 

اونجوری بهتون خونه میدن بدون اینکه اجاره بگیرن و ی حقوق هم بهتون میدن خیلی میتونه شرایط تو عوض کنه 

متاسف شدم واقعا خدا بهتون صبر بده

خیلی ممنونم