2777
2789

میشه هر تجربه و پیشنهاد کارآمد دارید بگید استفاده کنیم مثلا از نحوه برخورد،احترام گذاشتن،رفت و آمد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا تمام زنان سرزمینم با خانواده شوهر همین مشکلو دارن از جمله خودم. ما اگه بیل زن بودیم باغچه خودمونو بیل می‌زدیم😅😅😅😅

من خودم گاهی تا مرز سکته میرم از دست مادرشوهر و خواهر شوهرم😅

والا تمام زنان سرزمینم با خانواده شوهر همین مشکلو دارن از جمله خودم. ما اگه بیل زن بودیم باغچه خودمو ...

اینا منو خیلی اذیت میکنن عمه کوچیکه عوصیش و مادر فتنه اش و مابقی خانوادش

من خانواده پدری بخواهند سین جیم بکنند فقط دهنم می‌بندم میگم نمیدونم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

مثلا چند وقت یبار برم خونشون؟

هر وقت دعوت رسمی به شام و ناهار می کنند. وقتی میری کار هم نکن تا جایی که می شه‌. خودتو هم بگیر انگار از دماغ فیل افتادی 😄

شاید فکر کنی کار کنی کمتر حرف می زنن ولی برعکس هست.

هر وقت دعوت رسمی به شام و ناهار می کنند. وقتی میری کار هم نکن تا جایی که می شه‌. خودتو هم بگیر انگار ...

به من میگن عفاده ای اینا ترک زبانن همیشه میرم خونشون محاله فارسی حرف بزنن خانوادگی اکیپی باهم بعد من متوجه نمیشم انقدر رفتن پشتم صحبت کردن که اره بقول معروف از دماغ فیل افتاده عفاده ایه خودشو‌میگیره