2777
2789
عنوان

داد زدن سر بچه

10332 بازدید | 48 پست

چند روزه که حسابی قاطی کردم و بچه ام هم پدرمو در آورده همش کار میتراشه یا میخواد تاب بازی کنه یا داره ی جای خرابکاری میکنه چند روز پیش روغن ریخته رو مبل و تهش رو خالی کرده رو سرش به خیال اینکه شامپوه چنان سرش رو میمالید.اون روز داشتم شیر گرم میکردم واسش شیرجوش رو گذاشتم رو اجاق رفتم توالت صدای وقتی اومدم دیدم صندلی گذاشته ظرف شیر رو انداخته و به جاش قوطی چای رو گذاشته رو شعله خداروشکر چیزیش نشده بود.به خدا از سن و سالش(۲۱ ماهشه) این چیزا بعیده منم همش داد میزنم سرش یعنی این چند روز اخیر انقد خرابکاری کرده وه همش صدای جیغ من میاد.خودمم خیلی ناراحتم انقد سرش داد میزنم نمیدونم چیکار کنم.با هیچی سرگرم نمیشه اسباب بازی نهایت ده دقیقه دستش میگیره.چیکار کنم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

چه شیطون بلاست

سرش داد نزن وگرنه بعدن ازت حرف شنوی نداره یا فقط میترسه ازت 

سعی کن بیشتر مراقبش باشی

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرش داد بزنی خودت هم داری میبینی که نتیجه عکس میده واسه شما عذاب وجدانش میمونه واسه بچه هم ترس و استرسش 

ضمن اینکه هنوز خیلی کوچولوه که ازش توقع دارین سر شعله نره و کارای خطرناک نکنه باید بهش تاکید کنین ولی یه لحظه هم نباید تنهاش بذارین تو موقعیت خطرناک

دلم غنج رفت 😍

منم دوتا پسرام خیلی شلوغکاری میکنن ولی کاریش نمیشه کرد چون اقتضای سنشونه . فقط مراقب باش برای خودش خطر ایجاد نکنه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

تقصیر خودته نباید چیزی دم دستش بذاری اون بچه هست و چیزی رو نمیدونه. وقتی هم چیزی میخوره کنارش بشین. منم بچه ام دوسالشه بدم دستش برم معلوم نیست چه افتضاحی بار بیاره

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین

منم همین مشکلاتو با دخترم دارم اون سه سالشه اما واقعا اذیتم میکنه به هیچچچچ حرفیم گوش نمیده مدام تا مت حواسم نیس آب میبره تو اتاقش یا رو تختش میریزه یا رو فرش یا عروسکاشو میشوره خسته شدم به خدا...همش یا دارم تهدیدش میکنم یا داد میزنم سرش...دلم براش میسوزه اما خب چی کارکنم کلافم میکنه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

پسر من 20 ماهشه همین شیطنت ها رو داره..خیلی باید مواظب باشی..غذا روی شعله های عقب بذار...سعی کن وسایل خطرناک رو از جلو دستش برداری..

پسرمو باید هرروز ببرم حمام از بش کثیف کاری میکنه..امربودداشتم غذا درست میکردم رفته بود از تو کشو برادرش رنگ انگشتی برداشته بود..اتاق با رنگ یکی بود..اصلا دعواش نمیکنم..گناه داره اون که متوجه  نمیشه..صبور باش گلم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

پسر منم ۲۴ ماهس همینه والا.تا نزدیک ۴ سال همینن ی ی مقدار خوب بد تشخیص بدن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.