2777
2789
عنوان

شوهری که تو هر دعوایی بگه چرا نمیری طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو نی نی سایت همه دعوا ها بعد از اومدن بچه هاست. به خاطر همین نمیشه بهشون گفتم شما که با هم نمیسازین چرا بچه اوردین

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

تو نی نی سایت همه دعوا ها بعد از اومدن بچه هاست. به خاطر همین نمیشه بهشون گفتم شما که با هم نمیسازین ...

من بخدا چهارماه از ازدواجم گذشته بود فهمیدم این مرد زندگی من نیست فقط از طلاق ترسیدم از حرف مردم و احماقانه ادامه دادم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
من بخدا چهارماه از ازدواجم گذشته بود فهمیدم این مرد زندگی من نیست فقط از طلاق ترسیدم از حرف مردم و ا ...

مگه چند سال پیش ازدواج کردی ؟ الان که عادی شده

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

کاش ما زنها ی جایی رو داشتیم بعضی نامرد ها ک اینجوری غرورمونو خرد میکردم می‌رفتیم بی منت همونجا زندگی میکردیم قدر عافیت رو بدونن 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )