2777
2789

شوهرم تو هر دعوایی میگه طلاقت میدم چرا نمیری بخاطر بچه ها تحملت میکنم منم کلی فوشش میدم میگم مردی بیا بیا طلاقم بده بعد ساکت میشه ولی من متنفرم ازش خسته شدم هربار میگه هزاربارم قهر رفتم بنظرتون چکار کنم چی بگم شوهر کی اینجوریه

یه صلوات واسه دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعو‌و بحث را زن باید کم کنه . زن باید سیاست داشته باشه . بدترین حرفها را که می نه سکوت کن . با خودت ...

خواستم امتحانم کردم ولی خیلی زیاد پر رو شده

یه صلوات واسه دلم

ای بابا

خودت میگی دعوا

همه آدمها که شبیه هم نیستن موقع حرف زدن 

به خصوص دعوا

ایشون میگه 

در عوض شما هم چیزی دیگه میگی 

.

اهمیت نده

از راهی دیگه وارد شو

به زندگی آرامش بدید

شما شروع کن

تا ایشون هم یاد بگیره

بچه ها اینطور ضربه میبینن

چه طلاق وچه زندگی زناشویی هرچیزی منطقی میخواد وهرچیزی باانسانیت و زبان خوش شرایط خودتو بادونفر بامنطق درجریان بزارین و چندجلسه مشاوره هم برین اگه بازتکرارشد طلاق بهتره ولی سعی کنید حل کنید امیدوارم زندگیتون به آرامش برسه

شوهر من بدتر از شوهر تو اسی میگی چرا نمیمری مادرش سرطان گرفته گفت سرطان را تو باید بگیری نه مادر من .کلی حرفای دیگه علاوه بر این ها خیانت و کتک .....منتهی پشت ندارم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
شوهر من بدتر از شوهر تو اسی میگی چرا نمیمری مادرش سرطان گرفته گفت سرطان را تو باید بگیری نه مادر من ...

وای عزیزم چرا میگه تو باید سرطان بگیری خدا لعنتشون کنه با این زبونشون

یه صلوات واسه دلم

وای عزیزم چرا میگه تو باید سرطان بگیری خدا لعنتشون کنه با این زبونشون

بخدا در حالی که من واقعا مادرش را دوست دارم و وقتی فهمیدم سرطان داره واقعا براش ناراحت بودم و شب و روز گزیه میکردم براش خودم تو بیمارستان و عملش کنارش بودم تموم جلسات پرتو درمانی که میرفت براش ابمیوه طبیعی و غذا دزست میکردم نمیدونم واقعا چرا همسرم اینا بهم گفت

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت