2777
2789

.سلام شبتون‌بخیرو نیکی

من در صورتم هیچ عمل زیبایی ای انجام ندادم و چهرم طبیعیه..اهل ارایش بیرون نیستم حتی ماتیک..

محجبه م..خودم‌رو برتراز دیگران‌نمیدونم..و میدونم هرکسی ممکنه خطایی ازش سر بزنه یکی عیبش ظاهره یکی در باطن .

اما یک‌ مساله ای هست..

شما جای خانواده ی همسر این‌عروس:

همسرم میخواستن چندبار پوششمو تغییر بدن..نتونستن..

خواستن زیر چادر لباس تنگ و چسبان بپوشم شبیه کسانی که مدنظرشون هستن در اینستا و.. بشم

یعنی هم خود منو میخواستن هم یک مانکن ارایش کرده اما من‌رو باحالت ارایش و لباس باز و تنگ ولی زیر چادر.برام‌قابل پذیرش نبود..

از حجابم‌ در بیرون راضی بودن و خوششون میومد..

تمام سعیمو میکردم اراسته باشم جلوشون..

شانه‌زدن مو و بوی خوش و ...اما انگار براشون بازهم کم‌بوده..

بعلت‌خوشیفتگی شون زیاد عیب وایراد میگرفتن..

اطرافیانشون اکثرا پوششون بامن متفاوت‌بوده همراه با ارایش بوده.من رابطم با اقوامشون خوب بوده اما همسرم

هم ازطرفی حجابم‌رو دوست داشتن

هم‌انگار من رو با اطرافیانشون‌که به خودشون خیلی میرسیدن قیاس میکردن.و چندباری خیلی دلم‌شکست، یکی از اقوامشون گفته بودن زنت مثل عقب مانده هاست..نه کرمی.. نه رژ لبی..

چون اهل ارایش نبودم و محجبه بودم..

در خانه برای همسرم ارایش میکردم‌ در بیرون نه..

همسرم جدا از اون مشکلات بینمون، ازم این بار دفاع کرده بودن و گفتن‌خودم‌عاشق این حجاب و پوشش هستم ولی در خلوتمون متوجه میشدم که حرف اطرافیانشون روشون اثر میذاشت.

اگر زن برادرتون یا عروستون هیچ ارایشی نکنه و محجبه باشه به نظرش احترام میذارید یا بهش میگید دهاتی و عقب مانده ؟

واقعا دلم شکست

من جز احترام چیزی جوابشونو ندادم

حتی با شنیدن این حرف ها سکوت کردم

نخواستم خدانکرده کدورتی پیش بیاد گفتم مهم خداست

..

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

اینکه شما این مدل هستید بهتون احترام میذارم اما با توجه به تفاوت مذهبی و فرهنگی همچین ازدواجی نمیذاشتم اتفاق بیوفته حتی برای خودم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه شما این مدل هستید بهتون احترام میذارم اما با توجه به تفاوت مذهبی و فرهنگی همچین ازدواجی نمیذاش ...

ممنونم‌عزیزم،زنده باشین🌹

درسته حرفتون

تفاوت فرهنگی و ...

والا من دوروبرم زیاد دارم کسایی که ارایش ندارن حالا چه محجبه چه بی حجاب. ولی تاحالا ندیدم کسی بگه امل. من خودم پوستم خوب نیس مجبورم همیشه ارایش کنم. ولی همیشه غبطه میخورم که چرا نمیتونم بدون ارایش باشم.خسته شدم از ارایش کردن

آدمی مثل شما توی این دوره زمونه کم پیدا میشه همسرتون باید بهتون افتخار کنه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

چنین آدمی برای من قابل احترامه. مهم خداست.حرف مردم اصلا اهمیتی نداره. اما ای کاش همسرت بیشتر دل به دلت میداد. ای کاش تحت تاثیر حرفای دیگران قرار نمیگرفت.الان از نظر من مشکل شما حرف مردم نیست بیشتر اخلاق همسرتون مشکل سازه. شما باید یه فکری به حال همسرتون کنید. باهاش اتمام حجت کنید. حرف دلتون رو بزنید. 

والا من دوروبرم زیاد دارم کسایی که ارایش ندارن حالا چه محجبه چه بی حجاب. ولی تاحالا ندیدم کسی بگه ام ...

عزیزم..شما پوست زیبایی هم دارین یقینا.و بدون‌ارایش هم‌زیبایید.

چه بافهم و درک ایدولی متاسفانه من‌ حرفای این‌چنینی شنیدم  و تنها ریختم‌تو دلم..

دلم‌شکست ولی خب بخاطر ارامش خودم و همسرم و اینکه جواب بدی رو با بدی شون ندم چیزی نگفتم.

اقوامشون ابن حرفو گفته بودن نخواستم‌ ناراحتیش رو،روی همسرم خالی کنم..و کدورتی پیش بیاد..

چون اقوامشون یه مشکلاتی داشتن،گذاشتم پای اینکه از جای دیگه حالشون بده

آدمی مثل شما توی این دوره زمونه کم پیدا میشه همسرتون باید بهتون افتخار کنه

لطف خدا و نگاه زیبای شماست به من.

منم مثل بقیه آدمام.منتها نوع گناهم متفاوته🌹

عزیزم..شما پوست زیبایی هم دارین یقینا.و بدون‌ارایش هم‌زیبایید.چه بافهم و درک ایدولی متاسفانه من‌ حرف ...

برات مهم نباشه عزیزم چی درموردت میگن..مهم اینه شما مسیر درست رو انتخاب کردی.