2777
2789
تموم شد🤐

همین؟ اینکه غصه ندارد🤣بدتر ازینا رم شنیدم

خب اعصابت خورد بود با ماشین میزدی بیرون نه پیاده بعدشم  دیدی دارن اشتباه فکر میکنم مردم میباست یکم نرم تر بشی اشتباه نکردید ولی یکم تند رفتی 

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

و بدون ماشین رفتم بیرون اونم راه افتاد دنبالم از پشت سرم هرجا رفتم پیاده اومد چند نفر فکر کردن مزاحم ...

صد در صد اشتباه کردی حالا الان دنبالت اومد بعدا دیگه بی اهمیت میشی براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازار نرفتم اخر فقط توی خیابون قدم زدم اصلا دست خودم نبود عصبی شده بودم باید چیکار میکردم؟

یا باید می‌رفتی باهاش و اینقدر ذوق نشون می‌دادی و تشکر میکردی که بازم تکرار کنه و زمانش رو بیشتر 

یا هم میکفنیق اوکی و خودت تنها با غرور می‌رفتی خرید 

خودتو حقیر و نیازمند نشون نده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کارت زشت بود میگفتی اگه وقت نداری یه روز دیگه بریم من زمان بیشتری نیاز دارم یا با مادرت برو نشون کن ...

چند دفعه همینکار کردم واقعا به مروز زمان اذیت کننده میشه 

و این که اماده شده بودم حرصم در اومد

یا باید می‌رفتی باهاش و اینقدر ذوق نشون می‌دادی و تشکر میکردی که بازم تکرار کنه و زمانش رو بیشتر یا ...

من هم ماشین دارم هم حقوق میگیرم ولی خسته شدم از بس مستقل رفتار کردم همهه جا تنها رفتم گفتم بذارم حمایت کردنو یاد بگیره اینطور میکنه.... 

ببین حق داری عصبی بشی ها ولی چرا خودتو کوچیک کردی رفتی نشستی در مغازه اخه تو خونه از خجالتش در میومد ...

میخواستم بیرون قدم بزنم اماده شده بودم ارایش کرده بودم گفتم  لاقل بیرونو برم تا اروم بشم 

اومد دنبالم 

رفتارت اشتباه بود . لباس رو زودتر خودت میرفتی پسند میکردی فقط خریدنی با شوهرت میرفتی . تو رو خدا قدر ...

چند دفعه اینکارو کردم ولی از تنهایی خسته شدم دوست داشتم عین خانم بشینم توی ماشین ببرتم خرید🫠

ولی خب شاید اینبار درس عبرتی بشه دفعه بعدی خانمش ناراحت نکنه 😁

امییییدوارم این کولی بازیا علتش این بود 

میگفتم فردا بریم مطمعن بودم میگه باشگاه دارم دیروز بردمت که 

درکش نمیکنم عادت کرده تا واکنش تند نشون ندم به خودش نمیاد 🥲😪

من هم ماشین دارم هم حقوق میگیرم ولی خسته شدم از بس مستقل رفتار کردم همهه جا تنها رفتم گفتم بذارم حما ...

خب الان تاثیر داشت ؟!

نه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب الان تاثیر داشت ؟!نه

الان که قهره منم باهاش صحبت نمیکنم 

ولی واقعا نمیدونستم چیکار کنم قبلش بهش گفتم 1 ساعت زمان کمیه مگه میخوای بری سوپری سر کوچه هیچ واکنشی نشون نداد....