2777
2789
بله کلا خیلی راضی ام درد ک نداره چون بی حس میکنن فقط صداهارو میشنوی ی‌کم حالت نیمه بیهوشی ولی بعد عم ...

آهان خداروشکر اذیت نشدی صداها رو میشنیدی؟

مشکلی نداره اگه سوال برام پیش اومد ازتون بپرسم؟

ظاهر بینیتون فرق نداره با کسی که رینو عمل کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان خداروشکر اذیت نشدی صداها رو میشنیدی؟مشکلی نداره اگه سوال برام پیش اومد ازتون بپرسم؟ظاهر بینیتون ...

هیچ فرقی با ریتو نداره فقط بیهوش نمیشی وگرنه با چکشم استخوان رو باریک کردن من خیلی راضی ام

اره عزیزم هر سوالی داشتی بپرس

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
ببخشید سوراخ بینت قرینه شد؟منم یماهه عمل کردم ازداخل بینیم هنوز زخمه وخوب نشده وابنکه سوراخ هام قرین ...

زخم تو بینی منم خوب نشده هنوز 

سوراخ های بینیم اول اصن قرینه نبود بخاطر ورمش بود بعد ک ورم خوابید کم کم درست شد الان قرینه اس

پیش کدوم دکتر عمل کردین؟

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
زخم تو بینی منم خوب نشده هنوز سوراخ های بینیم اول اصن قرینه نبود بخاطر ورمش بود بعد ک ورم خوابید کم ...

من الان چهل روزه عمل کردم داخلش زخمه ولی خب کمتر شده سرهمین سشتو میدم با سرنگ و سرم شستشو ،

شما چندوقت عمل کردی؟میدونی بعد چند وقت سوراخ هات قرنیه شدن؟

خیلی امیدوارم کردی میخواستم هزینه کنم نوزنت بینی بخرم برای قرینه شدنش ولی دکترم گفت یواش یواش ورم میخوابه بدن خودشو ترمیم مکنه وسوراخ ها قرنیه میشن شبیه میشن ولی شش ماهی باید صبرکنی تا شش ماه اروم اروم درست میشه ،برای من سوراخ ها خیلی فرق دارن برای شماهم همینطور بود؟

من الان چهل روزه عمل کردم داخلش زخمه ولی خب کمتر شده سرهمین سشتو میدم با سرنگ و سرم شستشو ،شما چندوق ...

من بجای سرم با قطره رینوسالتین شستشو میدم 

تقریبا ۵۰ روز 

فک کنم یماه بعد بود کم کم قرینه شدن

نوزنت بینی هم میگن خوبه ولی نخریدم و اینکه دکتر من گفت چون زخم توش زیاده احتمال داره سوراخای بینی رو بکشه بالا پنبه با ی پماد ک نوشته بود گرفتم میزارم واسه قرینه تر شدن 

اولشم کارم شده بود گریه ک چرا یکی نیست قرینه نبود بعد دیدم ورمش ک میخوابه ازین رو ب اون رو میشه خیلی عوض میشه حالا ۶ماه تا ۲ سال باید صبر کنیم

چند وقته عمل کردی ؟هزینه اش چقد شد؟

من بجای سرم با قطره رینوسالتین شستشو میدم تقریبا ۵۰ روز فک کنم یماه بعد بود کم کم قرینه شدننوزنت بین ...

من ۳۸ روزه عمل کردم

اسم پماد رو بمنم میگی؟پنبه تو هردو میزاری یا تو یکیش؟

راستش منم ناراحتم گاهی خیلی ضایع معلوم میشه گاهی میبینی سوراخ هام تقریبا خوبه زیاد به چشم نمیاد کوچ وبزرگن

دکترمنم گفت باید تا شش ما صبرکنی ورم بخوابه،تیغه بینی تراش خورده زخم هست اینا تاثیرداره تو سوراخ بینی ولی انگار دلم اروم نمیشه ولی دکترم گفت بینی ترمیم میشه یواش یواش وسوراخ ها یه اندازه میشن گوشت میخوابه رو استخون ورم ازبین میره فعلا تازس،بمنم گفت اگه نگرانی  نوزونت بخر بزار شب تا صبح ولی درست میشه راستش نخریدم 

من ۵۵ تومن هزینه عمل بود کلیم هزینه های دیگه 

داشت درکنارش

راستی پره بینت بخیه خورده بود؟جای بخیه هات رفته یا هنوز قرمزه؟

من ۳۸ روزه عمل کردماسم پماد رو بمنم میگی؟پنبه تو هردو میزاری یا تو یکیش؟راستش منم ناراحتم گاهی خیلی ...

پماد جنتامایسین یا همون جنتکس بود پنبه رو گرد میکنم چرب میکنم با پماد تو جفت سوراخای بینیم هم میزارم 

ولی ب خود دکترت بگو بعد بزار ممکنه بخیه های داخل آسیب ببینه

خیالت راحت جفت میشه ورم داره من دوماه شد عمل کردم هنوز کم کم داره قرینه میشه 

پره های بینیم بخیه داشت کشیدم ولی ردش نیس ی چن روز اول قرمزی داشت 

پماد جنتامایسین یا همون جنتکس بود پنبه رو گرد میکنم چرب میکنم با پماد تو جفت سوراخای بینیم هم میزارم ...

الهی خیر ببینی ممنونم ازت خیلی استرس داشتم،ارومم کردی

حتما ازدکترم میپرسم،

ممنونم ازت وقت گذاشتی

الهی خیر ببینی ممنونم ازت خیلی استرس داشتم،ارومم کردیحتما ازدکترم میپرسم،ممنونم ازت وقت گذاشتی

قربونت برم سوالی داشتی بپرس