2777
2789
عنوان

خانم های ای وی اف برای انتقال این دارو رو استفاده کردید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست
پانکچر کلا سخته اگه سنت کم باشه زود نتیجه میگیری نگران نباش انشالله همه چی خوب پیش می‌ره برات چند تا ...

شما چی؟

چند تا تخمک و جنین؟

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
راست میگی؟شوهرم میگه همش الکی بود و به کارمون نمیادازمایش ژنتیکی نمونده که نداده باشمبا اینکه نه با ...

برای ما کلا خیلی پیچیده شد 

واریکوسل همسر و تخمک کم خودم و ..... 

نه بابا کلا تو ای وی اف هر چقدر همه آزمایشها رو بدی همونقدر خیالت راحته که از اون بابت نبوده که باردار نشده باشی 

این آزمایشات رو دکتر براتون نوشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما کلا خیلی پیچیده شد واریکوسل همسر و تخمک کم خودم و ..... نه بابا کلا تو ای وی اف هر چقدر همه ...

نه خودم 

اولش به همین نیت رفتم جلو که اگر خدایی نکرده سقط شد یا نشد تازه مارو نخوان بندازن تو ازمایشگاه

بعد دیگه هر ازمایشی میدادیم مشاور ژنتیک میگفتم اینم بدید تا خیالتون راحت شه 

اخرش دیدم ته نداره ازمایش ژنتیک خودم بی خیالش شدم

۵,۶ تا تخمک و ۲ تا جنین

انقدر تو مرکز شنیدم که میگفتن با یه جنین باردار شدن

خیلی میدیدم که با یکی یا دو تا جنین باردار شده بودن

مطمین باش شما هم به زودی خبرای خوب می شنوی

برای ما کلا خیلی پیچیده شد واریکوسل همسر و تخمک کم خودم و ..... نه بابا کلا تو ای وی اف هر چقدر همه ...

عمل واریکوسل رو که انجام دادید برای ای وی اف بعدی به نظرم مستقیم برید سراغ عمل تسه

من روز پانکچر به شوهرم گفتن طبیعی نمونه بده شوهرم خودش گفت با عمل ازم نمونه بگیرید تموم شه بره

به نظرم وقت تلف کردنه سه ماه سه ماه دارو مصرف کنن تا بلکه اسپرمشون بهتر بشه 

برای همسر من که این سه ماه سه ماه ها فقط وقتمونو گرفت الکی

به نظرم وقت تلف کردنه سه ماه سه ماه دارو مصرف کنن تا بلکه اسپرمشون بهتر بشه برای همسر من که این سه م ...

دقیقا وقت تلف کردنه 

ولی دکترا مگه میذارن 

آدم باید برای همه چی خودش اصرار کنه که انجام بدن

دقیقا وقت تلف کردنه ولی دکترا مگه میذارن آدم باید برای همه چی خودش اصرار کنه که انجام بدن

اونا دنبال همین پول ویزیت و دارو هستن

من خیلی بی حوصلم خیلی

برای همین از اول ازمایشارو دادم که بهونه نداشته باشن بعدا

بعدم دیدم هر چی شوهرم قرص میخوره اصلا انگار نه انگار فقط داره تایممون از بین میره

دارو گیاهی و تغذیه هم همینطور

دیگه خود شوهرم گفت هر بار بخوان من حاضرم تسه بشم حداقل یه بار عمل میکنن بر میدارن انقدر این قرصارو مجبور نیستم بخورم

دقیقا وقت تلف کردنه ولی دکترا مگه میذارن آدم باید برای همه چی خودش اصرار کنه که انجام بدن

انقدر هم عمل تسه راحت بود 

بعد از عمل خیلی خوب راه افتاد فرداشم رفت سر کار

آره منم شنیدم عملش راحته انشالله که زود نتیجه بگیرید

الهی امین

با دعای خیر شما

همچنین شما هم به ارزوی قلبیتون برسید ☘️❤️