2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله یکی میگ بخور یکی میگ نخور ..اکثر میگن برگشت داشته 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

الان اگه بگم یکی بخاطر گین اپ بیمارستان بستری باور میکنی دو سر لگنش سیاه شده کبد و کلیه خراب کرده و... کورتون خالص هست البته اون چن سال میخورده قطع نمیکرده گین اپ بعد قطعش مثل قبل میشی یا عوارض اون موقع نشون میده یا چن سال دیگه کیست و فیبروم معده رو داغون میکنه من مخمر آبجو خوردم روده و معده ام ب هم ریخت

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من ک دلو زدم ب دریا گرفتمش و از فردا شروع میکنم

اگه پا درد گرفتی قطعش کن حتما اگه بازم قصد قطع نداری حداقل ویتامین دی و کلسیم باهاش بخور 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

مرسی چ مدته استفاده میکنی؟

باید دو دوره میخوردم

ولی من ۲۰ روز خوردم کلااا(حتی یه دوره هم کامل نشد)

واقعا داشتم میترکیدم😂😂

الانم ۶ ماهیه ولش کردم و وزنم فقط دو کیلو کم شد اونم چون سرما خوردم و ی روز غذا نخوردم 

الان اگه بگم یکی بخاطر گین اپ بیمارستان بستری باور میکنی دو سر لگنش سیاه شده کبد و کلیه خراب کرده و. ...

من استپ وزنی ام شدید چن ساله لاغرم خسته شدم از این وزن

دلم ی تغییر میخاد ک در کنارش ورزشم کنم برای همون گرفتمش ولی همین ک چن کیلو اضافه کنم قطعش میکنم

من ک دلو زدم ب دریا گرفتمش و از فردا شروع میکنم

انشالله ک نتیجه بگیری گلم 🤲🏼

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭