2777
2789
عنوان

زندگیم بدجور به بن بست خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
نه مشاوره میاد نه صحبت میکنه نه راه میده باهاش حرف بزنی هرچی بگم میگه من مشکلی ندارم برو خودتو درمان ...

ادمای خودشیفته هیچوقت هیچوقت قبول نمیکنن نعوذبالله اگه اسمون زمین بیاد ولی اگه میخای بمونی قطعابخاطر پسرت هست وحرف اون به کتفت باشه اگه میخای بمونی ازالان تا به ابد اولویتت خودت وپسرت باشه 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمای خودشیفته هیچوقت هیچوقت قبول نمیکنن نعوذبالله اگه اسمون زمین بیاد ولی اگه میخای بمونی قطعابخاطر ...

راهی ندارم باید بمونم. ولی پسرمم آسیب میبینه کاش قبل ازدواج مشاوره میرفتم عشق چشامو کور کرده بود

راهی ندارم باید بمونم. ولی پسرمم آسیب میبینه کاش قبل ازدواج مشاوره میرفتم عشق چشامو کور کرده بود

بقول خودت چشات کورشده بود پس مشاوره هم فایده نداشت .بببین خودت دیگه فهمیدی اون چ جونوریه ازش قطع امید کن فکرکن وجود نداره هرچند سخت ترین کاره 

خیلی خسته م برای من و پسرم دعا کنید و انرژی مثبت برام بفرستیدبه یه قدرت ماورایی نیاز دارم برای ادامه ...

ایشلا به زودی بهترین ها سر راه خودتو بچت بیاد

خیلی خسته م برای من و پسرم دعا کنید و انرژی مثبت برام بفرستیدبه یه قدرت ماورایی نیاز دارم برای ادامه ...

پسرتو رها نکن، نیاز داره ب حمایی شما،ادم وقتی یه انسانی رو بوجود میاریه نسبت بهش مسئوله و نمیتونه بخاطر ارامش  خوشت رهاش کنه و بره،قطعا پسرت تنهایی بااین پدر ادامه بده آسیبای بدتری میبیه،لااقل الان دلش ب شما خوشه