2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماييم كنين🙏🙏

81 بازدید | 11 پست

من ماه چهارم اقدام هستم دكترم يه باز گفت اگر عجله داري روز چهارده بيا سونو ،منم تخمدونام تنبله ولي چون بيشتر روزاي سيزده و دوازده ترشح دارم گفت همون روز دوازده بيا،حالا من روز دوازده پريم ميشه مبعث پيامبر كه تعطيله روز يازدهم هم ميشه جمعه ،ميمونه روز دهم يا سيزدهم ،بنظرتون كدوم روز برم  با خودم ميگم اگر روز ده برم شايد بتونه دارو بهم بده ولي اگر روز سيزده برم شايد ديگه دير باشه،اصلا نميدونم چيكار كنم ميشه راهنماييم كنين

خدايا شكرت خودت مواظب ني ني كه بهم دادي باش🌹

ب دکترت بگو

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

زنگ زدم منشيش گفت روز سيزده ،ولي من داروي تحريك تخمك گذاري كه نخوردم با خودم ميگم شايد منشيه فك ميكنه من دارو خوردم،اصلا تو روز ده يا سيزده ميشه دارو داد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با دکترت مشورت کن ولی سونوگرافیای شبانه روزی هم هست یه دونه تو خیابان پیروزیه اگه ادرس دقیقشو پیدا کنی کارشم میگن عالیه میتونی همون روز بری اونجا

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

فکر میکنم سیزدهم بهتر باشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
اول با دکترت مشورت کن ولی سونوگرافیای شبانه روزی هم هست یه دونه تو خیابان پیروزیه اگه ادرس دقیقشو پی ...

من شيرازم اخه اگه سونو برم شايد دكترم اونروز نباشه منظورم شنبه هس

من شيرازم اخه اگه سونو برم شايد دكترم اونروز نباشه منظورم شنبه هس

خوب نمیتونی شماره دکترتو بگیری سونوتو تو تل براش بفرستی 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من تاحالا شماره دكترمو نگرفتم،يعني شمارشو ميده؟

ضرر نداره که برو مطب یه ویزیت مشکلتو باهاش درمیون بزار شاید بده من دکترم شمارشو داده بود نصفه شبم  میگفت مشکل داشتی بزنگ

ضرر نداره که برو مطب یه ویزیت مشکلتو باهاش درمیون بزار شاید بده من دکترم شمارشو داده بود نصفه شبم&nb ...

چه دكتر خوبي ،مرسي كه جواب دادي

چه دكتر خوبي ،مرسي كه جواب دادي

قربانت 😉😉😚😚😚ایشالا تو سال حدید خدابرات مامان شدنو رقم بزنه با دیدن برگ آزمایش اشک شوق بریزی