2777
2789
عنوان

آینده شغلی

636 بازدید | 14 پست

میشه لطفا کمک کنید و توضیح بدین نظرتون رو هرکدوم بود

تعداد رای : 22
نظرسنجی
مهندسی بهداشت روزانه
1
4%
زبان انگلیسی روزانه
4
18%
مامایی آزاد
17
77%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامایی قطعا 

خیلی ب روزه همیشه لازمه 

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست           

پرستاری.خارجم احتیاج دارن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
چی بگم مطب که کسی نمیاد خیلی کم استخدام دولتی هم کمه و در برابر هزینه چند ملیونی آزاد حقوق چندانیم ...

به هر حال به نظر من الان فقز رشته های پزشکی و پیرا پزشکی بازار کار و شرایط استخدامشون بهتره مخصوصا برای دخترا

.
چی بگم مطب که کسی نمیاد خیلی کم استخدام دولتی هم کمه و در برابر هزینه چند ملیونی آزاد حقوق چندانیم ...

تو مراكز بهداشت و بيمارستان و درمانگاها قرارداري كار ميكنن

الان ديگه هر شهري يه مركز بهداست داره هيچي روستاها هم دارن

فرسودگی شغلی امروزه برای بسیاری از افراد شاغل به وجود می‌آید. هر کس بنابر شغل خود استرس و فشارهای زیادی را تحمل می‌کند. این استرس‌های روزانه به مرور زمان به فرسودگی شغلی تبدیل می‌شوند. فرسودگی شغلی با علائمی همچون تحلیل قوا، سرخوردگی و گوشه گیری خود را نشان می‌دهد. ادامه این وضعیت عواقب جدی مثل تعویض مکرر شغل، غیبت های زیاد، کاهش کیفیت کار، کاهش درآمد، به خطر افتادن سلامت روانی فرد و غیره را به همراه دارد. اقدامات به موقع برای مقابله با فرسودگی مانع از پیچیده شدن مسائل و حل راحت‌تر مسائل می‌شود