2777
2789

ی زنی بود الان س  چهار ماهه زنگ میزد ب شوهرم البته  کرم از شوهرم بود هااااا این بهش پیامکهای عاشقانه میداد زنگ میزد حرف میزدن  شده بود بارها ۱۸ دیقه مکالمه داشتن   تا ب امروز    هی من زنگ میزدم ب زنه جوابمو نمیداد یا داریوت کرده بود تماسهامو      خلاصه با کلی تهدید امروز جوابمو داد  گفتم بگو ببینم دردت چیه اخه چرا زنگ میزنید ب هم مگ نمیدونی شوهر من زنو بچه داره    خلاصه  بعد کلی حررررف گف شوهرت ب من گف زنم س ساله مرده     بخاطر اون من حرف میزدم   خاستم بگم هیچ کس ارزشه اینو نداره ب پاش جونتونو بدهین   از وقتی شنیدم میبینم بیشتر تقصیرها از اقایون هس ک با دروغ زنهارو متقاید میکنن    هرچند هم نوعانمون هم گاهی ارزشه زن بودنشون یادشون میره  و راحت میریزن رو هم   خلاصه خیلی دلم پر بود نوشتم 😔😢 

بله عزیزم از قدیم گفتن ی دس صدا نداره

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا گیرم شوهرت این دروغ رو‌گفته 

چند علامت سوال تو ذهنمه ،اولا چرا جوابت رو نمیداد چرا دایورتت می‌کرد 

دوما از کجا معلوم راس میگه 

سوما یعنی اونقدر احمقه نفهمید زن داره ،یکی از راه های تشخیص مرد متاهل اینه که شب ها نمیشه تصویری یا مکالمه داشت باهاش چون زنش خونه هست 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم بکیو میشناسم به طرف گفته بود زنم فوت کرده بچم هم سرطان داره به زودی میمیره درصورتی که زنش طفلی صحیح و سالم سر زندگیش بود💔💔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

خیلی از خودم خجالت کشیدم منی ک همه جوره هستم پا ب پااااا اینم آخر سرش ک گفته سه ساله زنم مرده

میخوایی جدا شی؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خیلی از خودم خجالت کشیدم منی ک همه جوره هستم پا ب پااااا اینم آخر سرش ک گفته سه ساله زنم مرده

با همسرت چکار کردی گفتی بهش؟؟

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

حالا گیرم شوهرت این دروغ رو‌گفته چند علامت سوال تو ذهنمه ،اولا چرا جوابت رو نمیداد چرا دایورتت می‌کر ...

نمیدونم  ببین عزیزم زنه میگفت من اصلا بلد نیستم پیام بنویسم   گفتم پس چجوری جواباشو میدادی گف دخترم ۱۲ دهم میخونه لابد اون جواب میداده  بقرااااااان هنگم

نمیدونم ببین عزیزم زنه میگفت من اصلا بلد نیستم پیام بنویسم گفتم پس چجوری جواباشو میدادی گف دخترم ...

بابا دروغه بیخیال زنه داره دروغ میگه 

اگه میتونی جدا شو دختر خالم هزار بار ب شوهرش فرصت داد آخرشم آدم نشد ک نشد

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

نمیدونم ببین عزیزم زنه میگفت من اصلا بلد نیستم پیام بنویسم گفتم پس چجوری جواباشو میدادی گف دخترم ...

چقدررررر کثیفه که کثافط کاریشو به دخترش میبنده

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت