2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم بهم میگه یه جعبه ابزار جدید بخریم و میگم نمیشه😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 24 پست
بخدا بگم ۶ تا انبردست داریم دروغ نگفتماز هر چیزی چند تاکلکسیون آچاری که داره توی ابزار فروشی ها قفله

خیلی هم عالی♥️

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی 

ببخش میشه خصوصی حرف بزنیم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیزم خوبی ببخش میشه خصوصی حرف بزنیم

سلام، شما خوبی؟

حتما

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سلام، شما خوبی؟حتما

ممنونم زنده باشی عزیزم 

لطف می کنی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

اونجا قفل شد نشد جوابتو بدم شعور داشته باش وقتی یکی مث ادم باهات حرف میزنه تربیت همون مادرتو نشون ندی بی عقلم تویی که چون مشکل داشتی الان میگی بچه به این خسودی نرماله منم ریپلای نکن وگرنه بد میبینی بی تربیت بددهن

اونجا قفل شد نشد جوابتو بدم شعور داشته باش وقتی یکی مث ادم باهات حرف میزنه تربیت همون مادرتو نشون ند ...

کی الان تربیتش بده؟ من یا تو؟

اومدی توی تاپیک من واسه ریپلای کردنم هم تعیین تکلیف میکنی؟

بعدم تو که میگفتی مشکل از من بوده پس چیشد الان تربیت مادرم مشکل دار شد؟😂 مادرم که مشکلی نداشت😂 پس چرا انقد بهت برخورد که گفتم تو هم مثل اونی؟

چرا؟

چون ته دلت میدونی که تو هم انقدر حقیر و پرعقده ای که همین کارو با بچت میکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کی الان تربیتش بده؟ من یا تو؟اومدی توی تاپیک من واسه ریپلای کردنم هم تعیین تکلیف میکنی؟بعدم تو که می ...

من از کلام اول فهمیدم تو و مادرت مشکل دارین منتها من میگم این بچه استارتر مشکل داره تو چون عقل نداری نمیفهمی و حرص و عقده ات رو رو همه خالی میکردی 

من از کلام اول فهمیدم تو و مادرت مشکل دارین منتها من میگم این بچه استارتر مشکل داره تو چون عقل نداری ...

نفهمیدی

گفتی مشکل از تو بوده که حسادت میکردی در حالی که پیشینه منو نمیدونستی

من هیچ کجا نگفتم بچه استارتر نرماله، برو چشماتو باز بکن بخون ببین کامنتام چی بوده

گفتم جوابش وارد رقابت و هوو بازی شدن با بچه نیست که عقل درست حسابی نداره، ولی تو خاطرات بد و عقده هات واست زنده شده بود پریدی به من که نه، اگر مادرت با تو بد رفتار میکرده مشکل از تو بوده

من که خجالتی نمیکشم که بگم مادرم چه رفتاری باهام داشته، انتخابش این بوده، خجالتشم باشه برای خودش، منم که مدتهاست از اون مراحل گذشتم

ولی تو واقعا از انسانیت و شخصیت به دوری

حالا هم برو جای دیگه عقده گشایی کن 

نفهمیدیگفتی مشکل از تو بوده که حسادت میکردی در حالی که پیشینه منو نمیدونستیمن هیچ کجا نگفتم بچه استا ...

تو از شهصیت به دوری که جنبه بحث مودبانه رو نداری قشنگ جوابتو میدن درست یا غلط 

بعد دهنتو‌باز میکنی و توهین میکنی و‌میگی هر کی مخالف من بگه بی عقله 

تماااام