2777
2789
عنوان

قصد داریم دختر بالای پنج ساله به سرپرستی بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازینم میترسم

آره موضوع حساسی هست 

چون ممکنه خودت بعد مادر شدن غرایز مادریت فعال شه و به شدت رو بچت حساس شی تا خوب شب و این ممکنه به روح و روان اون بچه ضربه بزنه 

یا حالا همسرت این طوری بشع

یا شاید اصن فرقی نباشه و خود اون بچه برداشت های نامناسب کنه و از شما دور شه

یا شما داخل دوره زایمان تضعیف و مشغول شین و نتونین بع اون بچه برسین

از طرفی رفتار آشنا و فامیل و خانواده شما همسرتون  چجوری باشع با هر بچه   و چه نظری داشته باشن و یا بچه های فامیل چیززی بگن که اذیت شه 

اگه بخوای فکر منفی کنی که میشه خیلی توجیهات... 

شما باید نیتت را خدایی کنی

بگی خداجون من نیت میکنم ی بچه یتیم بیارم وخوب سرپرستیش کنم، و.... 

خداجون خودت بهم کمک کن

به ائمه هم متوسل بشو، شفیعت میشن

ی مورد خوب سر راهت قرار میگیره

نمیشه ببین مامانم رسما با دعوا اومد شال از سرم پرت کرد به زور لباس عروسکی از رو زانو برام گرفتن فقط میذارن شال بذارم که اونم بابام از ۱۲سالگیم که شال انداختم کی گفت نیاز نیس از سرم بر میداشت و تا الانم همین کار میکنه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ایوای چرا من خونوندمش ۲۵سال 🫣کلیم تعجب کردم

تو خوبی من۳۵خوندم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

آخی عزیزم شما دوست داشتی محجبه چادری بشی؟

نه چادری زیاده برام ولی دوسم داشتم مانتو. بلند بپوشم با روسری حجابی

نه چادری زیاده برام ولی دوسم داشتم مانتو. بلند بپوشم با روسری حجابی

آخی واقعا خانواده مخصوصا پدرو مادر مهمن تو این مسئله. من خودم یجوری بیحجابم اگر روزی بچه دار شم و بچم بخواد مذهبی بشه ناراحت میشم ولی شاید کاری به کارش نداشته باشم

دنیا برای من میچرخه
آخی واقعا خانواده مخصوصا پدرو مادر مهمن تو این مسئله. من خودم یجوری بیحجابم اگر روزی بچه دار شم و بچ ...

میشه بپرسم چرا ناراحت میشی

باحجاب بودن نشانگر عقاید بسته نیس بلکه نشانگر فکر متفاوته هرکس عقیده ای داره و لباسش باید نسبت به اون عقیده باشه راستش من خجالت می کشم با لباس کوتاه برم جلو پسرا گرچه اونا باجنبه هستن و میدونم نظری ندارن ولی انگار من تو این خانواده بزرگ نشدم دوس دارم حداقل کت و شلوار بپوشم یا ماکسی بلند ولی مامان گیر داده باید کوتاه برداری

از حجابش ناراحت نمیشم از مذهبی بودنش ناراحت میشم

میشه بپرسم چرا اگه اشکالی نداره