2777
2789
عنوان

اگه به زمان کنکور بر می گشتین ❓

133 بازدید | 21 پست

چه تغییری تو سبک زندگی تون میدادین چیکار می کردین در کل؟ 

یازدهمم خیلی استرس نهایی و کنکور دارم مدرسه هم از یه طرف داره سرویسم میکنه

آنقدری میخوندم که بعدا شرمنده خودم نشم.و بگم تمام تلاشمو گردم حالا بقیش هر چه شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهدر چه حالی چی خوندی؟ 😭

نمی‌دونم والا، تابستون خیلی زود گذشت خودمم نمیدونم چند چندم

ساعت مطالعه ام خیلی پایینه، اگه درست اش کنم ۸۰ درصد مشکلاتم حل میشه اگه بخواد

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

من اگه برگردم یازدهم واسه نهایی ها صدمو میذارم

نهایی خیلی مهمه، اگه معلم های مدرسه ات خوبن و میتونی باهاشون پیش بری الکی مدرسه رو نپیچون و برو همزمان آزمون هاشون هم بده

امسال اختلاف تراز بچه ها سر نهایی کاملا واضح بود ، اونایی که نهایی رو خوب داده بودن ترازشون رفته بود بالا زیاد

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

هر روز مدیتیشن میکردم یه ربع بیست دقیقه تا هم استرسم مدیریت بشه هم تمرکزم بره بالا. هر کی هر چی میگفت یه گوشمو میکردم در یکیو دروازه مثلا میگن اونایی که درس خوندن چی شدن مگه، تو اخه قبول میشی؟!. برای خودم زمان نگرانی تعیین میکردم اینطوری که اگر موقع درس خوندن افکار نگرانی بیاد سراغم که نکنه قبول نشم ، نکنه آبروم بره تو یه کاغذ می‌نوشتم و بعد یه تایم مشخص در روز مثلا ۶ عصر می‌نشستم به برگه و افکار نگرانیم نگاه میکردم و میدیدم که چقدر چرت و پرته. اینطوری نگرانی هام به تایم خاصی محدود میشد. تا جایی که وسع خانوادم برسه کلاس و کتاب میگرفتم نمیگفتم نه بزار فشار بهشون نیاد.