2777
2789

بعد اقدام

بعد امیزش 

رو شکم ی ربع دراز بکشید

بعد ک سرویس رفتید تا صبح خودتون اب نزنید اون ناحیه

خیلی احتمال بارداری میره بالا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از بس تو همه چی نگهدارنده و کوفت و زهرمار ریختن ....به خوردمون دادن والا زمان قدیم مادرا زود به زود ...

اوضاع خیلی وحشتناکه

تا پا نذاری تو این مراکز به وخامت این اوضاع نمی تونی پی ببری 

امیدوارم هیچ کس مسیرش به این مراکز نیفته

دکترهایی با ژست های الکی و لبخند مصنوعی که فقط یه بار به زور میبینیشون ولی هر بار میخوای نوبت بگیری میگن وقت ندارن و باید با تیمشون نوبت بگیری

بعد میری اینستا میبینی چقدر کلیپ درست میکنن که دارن با ملایمت و صبر و حوصله با بیمارشون صحبت میکنن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه وقتی حامله بودم دکتری که میرفتم حق ویزیت متخصص ازت می گرفت(پول خون باباش)ولی چند تا ماما گذاشت ...

من فقط یک بار همین خانم دکتری که بابتش دارم این همه هزینه میدم که تحت نظرش باشمو دیدم اونم در حد چند دقیقه 

اتاق به اتاق درست کردن عین لونه مرغ دکتر میرفت تو هر اتاق خودشو نشون میداد و بای بای

بعد کلیپای خوشگل خوشگل از اسم و رسم مرکز و خانم دکتر

بعدش هر بار میخوای نوبت بگیری میگن خانم دکتر وقتش تا فلان تاریخ پره با مامای تیمشون بگیر

همه پولکی شدن به خدا 

اصلا تو این مملکت درآمد با اهمیت شغل نمی خونه 

من مشاور مدرسه ام باور کن کلی فرم سنجش و....از چندین دانش آموز دستم هست که باید تا چهارشنبه پر کنم و تحویل بدهم ولی عملا هیچ انگیزه ای ندارم چون واقعا حقوق معلمی کم هست و انگیزه آدم رو میگیره 

هم باید خونه کار کنیم ( هزار تا فرم و گزارش و...)هم مدرسه

متاسفانه بعضی همکارهای خودشیرین هم کم مونده کفش مدیر رو هم واکس بزنند خیلی بیشتر از مقرری که می گیریم کار می کنند بیشتر رو مخ آدمن

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
من فقط یک بار همین خانم دکتری که بابتش دارم این همه هزینه میدم که تحت نظرش باشمو دیدم اونم در حد چند ...

دقیقا همین هست منم وقتی حامله بودم مطبی که می رفتم همین بود کاش می شد اسم ببرم ولی حیف...

بسیار دکتر پولکی بودن 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
دقیقا همین هست منم وقتی حامله بودم مطبی که می رفتم همین بود کاش می شد اسم ببرم ولی حیف...بسیار دکتر ...

نمیشه اسم برد چون میتونن روی تاپیکمون هم پیگیری قضایی کنن 

متاسفم برای این وضعیت

همه پولکی شدن به خدا اصلا تو این مملکت درآمد با اهمیت شغل نمی خونه من مشاور مدرسه ام باور کن کلی فرم ...

میفهمم 

خیلی سخته 

مافیای دارومافیای فروش واکسن و داروپشت پرده های صنعت کثیفی که از این حجم از ناباروری یا بیماری های م ...

دقیقا عزیزم ولی قبول کن خیلی از این مراکز از نا آگاهی مردم سود میبرن

متاسفانه اکثریت جامعه ناآگاه هستند 

همین خانم دکتر منشی هاش همیشه تاکید می کردن پول نقد بیارین و من و همسرم همیشه کارت می کشیدیم ولی اکثریت کورکورانه گوش می کردن و برای خودشیرینی پول نقد میاوردن

یک بار به یک خانمی  تو مطب گفتم خوب این خانم دکتر از جامعه ما این همه پول درمیاره باید مالیات بده شما وقتی پول نقد میارید راه فرار مالیاتیش رو باز می کنید 

برگشت گفت بگذار خانم دکتر بخوره بهتر از این هست که آخوندا بخورن بقیه هم حرفش رو تایید کردن

اسی جان ان شاالله هم شما هم هممممه بانوان سرزمینم که دوست دارن مادر بشن دامنشون سبز بشه . الهی آمین

الهی امین 

راه خیلی خیلی سختیه

هیچ وقت حتی لحظه ای به این فکر نمیکردم که چقدر میتونه این راه سخت و عذاب اور باشه 

امیدوارم خدا برای همون جبران کنه ❤️

دقیقا عزیزم ولی قبول کن خیلی از این مراکز از نا آگاهی مردم سود میبرنمتاسفانه اکثریت جامعه ناآگاه هست ...

خیلی ها از نااگاهی 

خیلی ها از ناچاری 

بعضی وقتا ادم ناچاره

باور کن دلم میخواست امروز یه قدرتی داشتم هر چی از دهنم در می اومد به این ادمای به ظاهر شیکی که مثل زالو افتادن به جوون مردم میگفتم ولی حیف نمیشه 

متنفرم از این لبخندای الکیشون که شو و نمایشیه 

امروز یه خانم سن بالایی اومده بود مرکز خوب بنده خدا مشخص بود سنش بالاست یه عمر در حسرت بچه بوده و به خیلی از مسایل نا اشناست 

منشی های مرکز یه جور این بنده خدارو بازی میدادن و میخندیدن 

داروخانش انگار قطعات یدکی ماشین میفروشه 

داروی خارجی داره ده برابر قیمت میده همون لحظه هم نمیده میگه ساعت ۹ شب به بعد براتون ارسال میشه 

نگاه کن الان اگه تاپیک بحث جاری، مادر شوهر، خواهر شوهر ، فیلر و عمل زیبایی بود کاملا داغ شده بود 

ولی چون یک تاپیک اعتراضی هست یا کسی شرکت نمی کنه یا اصلا اعتراض کردن یاد نگرفتن

با همین اکثریت مردمی که داریم که نهایت دغدغه شون این هست چطور چشم مادر شوهر و جاری رو کور کنند یا تمام دغدغه شون ظاهرشون و زیباییشون هست که جنیفر لوپز هم اینقدر دغدغه ظاهرش رو نداره از این بیشتر از این جامعه انتظار نداشته باش گلم

مشت نمونه خروار هست

خیلی ها از نااگاهی خیلی ها از ناچاری بعضی وقتا ادم ناچارهباور کن دلم میخواست امروز یه قدرتی داشتم هر ...

دقیقا عزیزم ولی اگه مردم کمی آگاهیشون رو ببرن بالا و به جای دغدغه هایی که گفتم کمی کتاب بخونند و از حقوق خودشون آگاه باشند هر چند اندک اینقدر شاهد جولان دادن چنین آدم ها و مراکزی نخواهیم بود

قانون های سفت و ساختمون که بماند...خخخ

نگاه کن الان اگه تاپیک بحث جاری، مادر شوهر، خواهر شوهر ، فیلر و عمل زیبایی بود کاملا داغ شده بود ولی ...

تازه همین تاپیک رو هنوز نی نی یار ندیده اگر ببینه حتما پاک میکنه و تعلیقم میکنه و دلیلش رو هم میزنه مطرح کردن مسایل مناقشه امیز

خود سیاست نی نی سایت همینه که تاپیک های اعتراضی زده نشه و همه سرگرم مادر شوهر و فیلر و به قیافم چه نمره ای میدین باشن