2777
2789

الان چن وقتیه ک دعوا میکنم بیشتر سر درس یااینکه چون وسواس دارم مدام میگم نباید خونه رو کثیف کنی تا ی چیزی میگم اونم مثل پدرش زود جواب میده تاحرفی میزنم حرفای پدرشو ک موقع دعوا میگه روانی ...میگه منم کنترلمو از دست میدم بهش حمله میکنم خیلی بد میرنمش البته دو دقیقه نشده بغلش میکنم کلی ازش معذرت میخام ک منو ببخشه هردفعه قول میدم ولی تا یکم ب حرفم گوش نمیده داد میزنه درس نمیخونه دوباره همون اش و همون کاسه .شوهرم قبلا روم دست بلند میکرد الان نمیکنه ولی من شدم مثل اون 😔

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول وسواست درمان کن ، دخترت داد زدن از خودت یاد گرفته ، این زدن و بعد بغل کردن بچه خوب نیست،خدای نکرده ممکنه باعث دوقطبی شدن بچه ها بشه . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

قطعا مادرخوبی نیستی

با معذرت و بوس چیزی اوکی نمیشه

طفلی روان اون بچه

از هردوسمت پدرومادر تربیت درستی نمیشه

خب انقد مشکل دارین یه روانشناس برین گناه داره گنااااه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چرا قبول نمیکنی رفتار خودت غلطه ؟ قرار نیس همه ب حرف شما گوش بدن چون حرفاتون یه وقتا باب دلت طرف نیس و مجبوره قبول نکنه 

با این رفتار تاثیر خیلی بدی در اینده دخترت داری .باعث میشی انتخابای غلط کنه و صداش درنیاد ک کسی ناراحت نشه

با بچه بدخلقی نکن ، من پدرم بدخلق بود ، همش میگم کاش از اول از پدر یتیم بودم الان آنقدر تروما ومشکلات اعصاب روان و بحران توزندگیم درست نمی‌کرد . 

همین الان هم آرزوی مرگش دارم ، حالم ب هم میخوره نگاهش کنم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

حق داری آدم خسته میشه اینجور چیزا وهم اینجا بگی جهارتابچه مدرسه ای میان نظر میدن از هیچی خبرندارن..منم اوایل خیلی اعصابم خردمیشه الان همه چیزو رهاکردم تمرین کنی میتونی بعدم بچه همه چیزو تقلیدمیکنه ازباباس چیزی نمی‌فهمه. وقتی عصبانی میشی نفس عمیق بکش هیچکاری نکن. تواینستا هم پیج تربیت کودک هست کمکت میکنه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.