2777
2789
عنوان

دانشگاه فقط برای خوابگاهی هاست

88 بازدید | 7 پست

من دو ساعت تو مترو و اتوبوس. برگشتی 3 ساعت 

اموزش دانشکده بسیار ضعیف درس تخصصی گذاشته یکی ده صبح یکی 4.5 بعد از ظهر همه روزا بینشون خالی 

خوش به حال خوابگاهی ها میرن برمیگردن کلا ده دقیقه تو سرویس دانشگاه هستن با امنیت 

الان من چطور لپتاپ ببرم این وقت شب بعد تو مترو قطعا له میشه 

به نظرم دانشگاه برای خوابگاه‌ها هاست میرن لم میدن میخندن اتوبوس جلوی خوابگاه میاد میبرنشون غذا آماده نه ظرف میشورن نه اشپزی میکنن 

نظر شما چیه

من دانشگاه شهر خودم بودم.خیلی راحت تر بودم از خوابگاهیا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابگاهم بالاخره از جهت های دیگه سخته

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

آره واقعا موافقم😂دانشگاه تو شهر خودت خیلی اذیت میشی با مسیر رفت و آمد 

ولی خب خوابگاه هم محدودیت های خودشو داره تا یه ساعتی میتونن بیرون باشن زندگی با چند نفر تو اتاق خیلی سخته غذاهاشونم کیفیت خوبی نداره

درکل هرکدوم سختی خودشو داره

من دو سال خوابگاهی بودم، دو سال ترددی. ولی واقعا باهات موافقم. اون صمیمیت و عشق و حالی که بین خوابگاهیا بوجود میاد، اصلا قابل قیاس نیست با دوستای سطحی بقیه ی بچه های دانشگاه. ولی خدایی سختی تردد از یه لحاظایی می ارزه باور کن. خوابتو داری، آسایش و غذای خونه تو داری. من اونجا نمیتونستم بخوابم از بس هیچ احترامی به آدم خوابیده نمیذاشتن. همیشه هم که اتاق کثیف و به هم ریخته بود هوف