2777
2789
عنوان

کسی با رژیم و اصلاح سبک تنبلی شو درمان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 19 پست
حالا بدبختی من چاق هم نیستم که هرچی نخورم خی لاغر میشم

عا

من تنبلیم از چاقی اومده لاغر تر میشم ورزش میکنم بهتر میشه

خو تغذیتو سالم ‌کن کلی ورزش حتما کن

خدایی دیگه تتم مرغ و گوشت که تغدیه سالم ان گرسنگی نمیکشی

برا من که آره خداروشکر من مشکلم مو زائد جوش و پروید نامنظم

کاش منم بتونم، میشع توخونه ورزش کنم؟

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عامن تنبلیم از چاقی اومده لاغر تر میشم ورزش میکنم بهتر میشهخو تغذیتو سالم ‌کن کلی ورزش حتما کنخدایی ...

اره مثلا عصرها دوسدارم کیک کلوچه بیسکوئیت چیزی بخورم خب نمیشه صبونه هم که باز عسل شیرینه خامه و پنیر لبنیه،می مونه تخم مرغ که بدم میاد هعی 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

برا من که آره خداروشکر من مشکلم مو زائد جوش و پروید نامنظم

الان جوش نداری؟

اره مثلا عصرها دوسدارم کیک کلوچه بیسکوئیت چیزی بخورم خب نمیشه صبونه هم که باز عسل شیرینه خامه و پنیر ...

منم همه اینچیزا رو گذاشتم کنار

تخم مرغ منم بدم میومد ولی ۲ ماهه هر روز دارم میخورم😂میتونی املت درست کنی با تخم مرغ هزار تا چیز میشه درست کرد